JA N’HI HA PROU

 

ja n'hi ha prou
ja n’hi ha prou
 • En gener de 2007 s’aprovà, a l’Estat Espanyol, la  Llei de dependència, llei dirigida a les persones que es troben en situació de dependència, és a dir, persones majors dependents; discapacitats moderats, severs o grans depenents; Xiquets menors de tres anys amb problemes de dependència; Persones amb discapacitat psíquica, intel·lectual i amb malaltia mental depenents.

Dos anys després, en 2009,i ací a la Comunitat Valenciana, han començat, amb conta gotes, a concedir-se les primeres ajudes a aquelles persones que han tingut la sort de no morir-se, perque molts d’ells han faltat sense cobrar un duro a pesar de tindre reconegut el dret a estes ajudes.

(En altres comunitats autònomes estes ajudes ja fa més d’any i mig que van cobrant-se)

 • En Març de 2007 s’aprovà, a la Comunitat Valenciana, La renta garantida de ciutadania. Esta ajuda es configura com una prestació econòmica dirigida a unitats familiars que no tenen recursos suficients per a mantenir-se, permetent la seva inserció sociolabora. A pesar de la seva definició tan general i ampla, els requisits per a poder accedir a ella són bastant estrictes, i el seu objetiu és atendre als sectors socials més desfavorits. Doncs be, a pesar de les innumerables sol.licituts formulades , a pesar de que van destinades a les persones més necessitades de la nostra societat, a data d’avui, encara no han cobrat un duro.

(La Comunitat Valenciana ha sigut l’ùltima de l’Estat Espanyol en aprovar esta llei; en altres comunitats duen més de 5 anys amb esta norma en vigor i amb funcionament efectiu).

I a qué ve tot este rotllo, doncs a que hui dia 22 de març apareix publicat en primera plana del suplement de la Comunitat Valenciana del diari el País, la següent notícia “El Consell subvencionará a las mujeres que no aborten”,  on el Conseller de Benestar social manifesta que destinarà una inversió de 2,3 milions d’euros a finançarà programes de suport a joves embarassades en risc d’exclusió social, i jo NO M’HO CREC, NO, NO M’HO CREC, i per qué ¿?¿¿ doncs precissament per l’experiència professional diaria d’atendre a les persones més desfavorides que esperen extenuades cobrar els imports de les ajudes esmentades a les que tenen dret.

ja n'hi ha prou
ja n’hi ha prou

 

Per favor, ja està be de generar falses expectatives als que meyns tenen.

No tracteu amb menyspreu a esta pobra gent, doncs meriex el mateix respecte que qualsevol.

Ja n’hi ha prou de mentides que tan solament beneficien als vostres interessos particulars i partidistes.

3 pensaments sobre “JA N’HI HA PROU”

 1. I de repent m’ha vingut al cap!!!

  Eixos 2,3 mil.lions d’euros són els que probablement estiguen destinats a financiar la renta garantida de ciudatania pendent des de 2007.

  I, conforme he dit abans, els requisits per a accedir a esta ajuda són molt estrictes i és bastant complicat accedir-hi, és a dir, que hi ha que ser pobre de solemnitat per a ser beneficiari, és a dir, no tindre res de res; a més a més l’import màxim de l’ajuda són 400€ mensuals aproximadament, durant uns quants mesos.

  Per tant eixos mil.lions que anuncien per a joves embarassades en situació de risc no són tal, sino la financiació de la renta garantida de ciudatania pendent del 2007.

 2. Increible la manipulacio!! Jo tambe pense com tu, que es tracta de la Renta de Ciudadania. Volen confondre als ciutatans venent una cosa cuant en realitat es un altra.
  Pense que tambe tenen part de responsabilitat els mitjans de comunicacio, en el moment que es fan eco de la noticia deurien d’investigar que hi ha darrere la noticia, i en este cas es facil: Quina es la normativa que regula aquestes ajudes a les dones embarasades? Cap; On s’ha publicat oficialment? a cap lloc; On es demana? a cap lloc; … i el titular de la noticia hauria de ser UNA MENTIRA MES. LA G.V. ANUNCIA UNES AJUDES QUE NO EXISTIXEN

  I si parlem de la REnta de Ciudadania pues que dir? un altra mentira mes!! En el 2008 no va haver PER (prestacions economiques reglades) perque s’havia de convertir amb la Renta de ciudatania. Per tal cosa al 2008 cap persona va rebre ni una ni l’altra prestacio.

  Qui ha demanat compter dels diners del 2008 destinats a Renta de Ciudadania?? si l’opossio ho ha fet, ho ha fet sense massa ruido!

 3. Pedro, hi ha un refrà que diu:” Confunde que algo queda”, doncs aixó que, per desgràcia últimament, la faena dels nostres polítics és confundir a l’opinió pública.

  I lo pitjor de tot, saps qué serà¿?¿¿ quan comence a vindre la gent preguntant per eixes ajudes inexistents i com sempre tindrem que ser nosaltres, els tècnics, els que tinguem que desmentir i aclarir realment de que es tracta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s