passats per aigua

Esperant ansiosa les vacances de Setmana Santa per guadir de les caminates a l’aire lliure, enguany la puja i el fred han impedit que de moment puga disfrutar d’estes activitats que tant m’agraden

I com el temps no dona tregua, millor quedar-nos (me) a casa fins que passe el temporal, fent en els ratos lliures allò que més m’agrada que és, bloguejar i lleguir.

instrucciones para salvar el mundo
instrucciones para salvar el mundo

Acabe de lleguir-me un llibre de Rosa Montero, titulat “Instrucciones para salvar el mundo” que tracta de les vides de quatre personatges que discorren paral.lales i secretament conectades per la casualitat en les nits de Madrid.

– Maties, un taxista que intenta superar la mort de la seua dona; Daniel, un metge descregut de la professió; Cerebro, una científica vinguda a meyns, i Fatma, una guapa prostituta africana que tracten de sobreviure als revesos de la vida en una hipnòtica fàbula urbana que es mou entre l’humor i l’emoció.

L’autora del llibre diu: “És cada ésser humà el qual ha de trobar la seva forma de salvar el món, la seva vida. “En aquest món d’absolutes incerteses, crec que encara hi ha algunes xicotetes veritats a les quals agarrar-se, i una d’elles és ser bona persona. Clar que sí!, ser bona persona. Això pot salvar el teu xicotet món, la teva integritat”. “Des d’aquest punt de vista, les instruccions per a salvar el món es reduïxen a això”.

Un llibre entretingut, i fàcil de lleguir que sense dubte ens farà reflexionar sobre les coincidències i com influixen en la nostra vida”.

La soledad de los números primos
La soledad de los números primos

 

 

I mentres no escampe el temps, continuarem amb la lectura, i el pròxim llibre serà “La soledad de los números primos” de l’autor  Paolo Giordano, un jové italià, llicenciat en Física Teòrica que ha obtingut en esta primera novela, el Premi Campiello Opera Prima i el Premi Strega 2008. 

Algunes de les resenyes respecte a este llibre:

“Un llibre perfecte, construit amb la sabiduria de un narrador expert […] Tot el mon reconeixerà algo de si mateix en este llibre, doncs el verdadero protagonsita d’esta meravellosa història es la soletat” Il Giornale.

“Giordano narra amb ma ferma i gran maduresa estilísitica una matèria candent, amb denses ramificacions emocionals”.Corriere della Sera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s