entre les 3 finalistes

Fa ara aproximadament un any vaig publicar una entrada en el meu blog titulada el poder dels ordinadors, (fes click per a recordar  l’entrada on s’explica detalladament en qué consistia el projecte) es tractava d’una invitació que el Centre Superior d ‘Investigacions Científiques feia als ciudatans per a que posaren els seus ordinadors personals a disposició de tres projectes d’investigació d’alt nivell.

Doncs be, em va pareixer tan interessant i novedosa esta iniciativa que vaig decidir col.laborar posant  el meu ordinador personal a disposició del projecte.

Be, va ser molt fàcil i cómodo, no em va afectar per a res i supose que vaig posar el meu granet d’arena (i dic granet d’arena per que amb la velocitat que tenim ací d’internet no sé si deguera servir per a molt la meva col.laboració). Siga com siga, la questió és que de tant en tant des de www.ibercivis.es  , adreça de la web on t’havies de donar d’alta,  m’envien  informació i hui he rebut la següent :

 

(Please vote for Ibercivis in Spanish celebration of Internet Day) 
Amigos y amigas:

Nos alegra informaros de que Ibercivis es una de las tres finalistas al premio “mejor iniciativa” del Día de Internet, que se entregará este miércoles 13 de mayo. Todavía estáis a tiempo de votar por Ibercivis en http://premiosdeinternet.org/index.php?body=categoria&id_rubrique=8&id_donnees=628 y de descubrir en http://www.diadeinternet.org/2009/index.php?body=ppal&lang=es&pais=21 las actividades que se realizarán en toda España con motivo de esta celebración.

 

I és que ibercivis,  junt amb Fundación Mozilla i Corporación Makaia són les tres candidatures finalistes que opten per a la C4-Mejor Iniciativa.

El premi es lliurarà este  proper  dimecres 13 de maig i amb ell es vol commemorar, per anticipat, el dia d’internet, que es celebrarà este diumenge 17 de maig.

M’agradaria que ibercivis guanyara aquest premi.

17 de maig dia d'internet
17 de maig dia d'internet

4 pensaments sobre “entre les 3 finalistes”

 1. Amparito a proposit de la notícia de la “lluita per la supervivència”, que apareix al teu marge dret, gràcies per penjar-la per qué el diumenge vaig llegir on line el suplement de El País, i supose que el PDF em va saltar aquesta fulla ( és el que té llegir la premsa per internet).
  El artícle redacta la situació real del poblets de menys de 2000 hab de la provincia d´Alacant, i sobretot les ajudes, projectes e iniciatives de les comarques, que llàstima que dir això de “la lluita per la supervivencia”, però que veritat,…una realitat que cada dia és més palpable.
  ¿Per qué no es potèncien aquestes ajudes a Sella? ¿Per qué no es convoca un concurs de projectes emprenedors de tot tipus a Sella? ¿Per que no es pot aprofitar més Sella d´aquestes iniciatives? ¿Qué fa falta?

 2. Hola Rosa,

  No m’extranya que no encontrares la notícia en el suplement del País, per que va eixir en el Dominical del diari Informació 🙂

  Bueno, moltes preguntes fas i certament, jo també me les faig.

  Crec que açò mereix la publicació d’un post, no creus¿?¿ ( A vore quan tinc un ratet i publique algo al respecte).

 3. Xe!!! que volia dir de “el información”, per que si que vaig llegir el reportatge de la familia del barri de la virgen del remedio d´alacant , el de la fundación del banco de alimentos… i es que aquestos últims diumenges com no puc fer massa activitat, aprofite ulleant una gran diversitat de premsa de tot tipus i color…serà questió de plantejar-me fer una tesina ;-O

  Vinga eixe post!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s