si vas a intentar-ho…

“Hoy empieza todo” és un espai de Radio3 que s’emiteix pels matins, on a més de música, informen d’actualitat que normalment no apareix en altres mitjans de comunicació i també recomanen llibres, concerts de música, pel.lícules de cinema, etc… 

És un programa molt entretingut per a començar el dia.

Este programa conté varis espais i concretament, per a presentar el de “Flor de pasión”, sempre relaten alguns textos que, al meyns per a mi, son desconeguts i sorprenents.

Farà uns mesos i per primera vegada vaig sentir un relat que em va cridar molt l’atenció, em va agradar moltíssim. De tant en tant el repeteixen, i sempre em quede escoltant-lo atentament, per a intentar després reproduir-lo, però com és un poquet llarg, no puc retindre’l tot en la memòria.

Avui per fi, després de buscar per ací i per allà, he encontrat el relat complet i he descobert qui és el seu autor.

Aquest és el relat.

 

“Si vas a intentarlo, ve hasta el final. 

 
De lo contrario no empieces siquiera. Tal vez suponga perder novias, esposas, familia, trabajo, y quizá la cabeza. Tal vez suponga no comer durante tres o cuatro días. Tal vez suponga helarte en el banco de un parque. Tal vez suponga la cárcel. Tal vez suponga humillación. Tal vez suponga desdén, aislamiento…


El aislamiento es el premio,

 

 
todo lo demás es para poner a prueba tu resistencia, tus auténticas ganas de hacerlo. Y lo harás, a pesar del rechazo y de las ínfimas probabilidades. Y será mejor que cualquier cosa que pudieras imaginar.Si vas a intentarlo, ve hasta el final.No existe una sensación igual. Estarás solo con los dioses, y las noches arderán en llamas.  

 

 
Llevarás las riendas de la vida hasta la risa perfecta. Es por lo único que vale la pena luchar.”


Charles Bukowski 

 

A qué  és una passada?¿?¿

2 pensaments sobre “si vas a intentar-ho…”

  1. Ei! Jo també escolte eixe programa tots els dies. Aquest mes utilitzen frases com si foren “cunyes” que diuen diferents presentadors dels programes per cel·lebrar el més de la lectura en Ràdio 3.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s