carmen bouzas

La conec des de fa més de 20 anys. Encara me’n recorde, tindria jo uns 17 o 18 anys, quan ella i el seu home van arribar a Sella per a treballar, ell com a infermer del poble (més conegut com el practicant), i ella com infermera a l’hospital d’Alacant. Durant uns 7 o 8 anys van ser els meus veïns i també amics, i quan van neixer les seues filles, eixa amistat es va transformar en una relació familiar, ja que, la major de les xiquetes la cuidava ma mare mentres ells treballaven i per a mi era com a la meva germana xicoteta.

carmen bouzas
carmen bouzas

Carmen Bouzas, naixcuda a Valladolid en el seno d’una familia burgesa i numerosa, és una dona treballadora, discreta, lluitadora, complidora, sol·lícita, incansable, que ahir va ser triada secretària general d’UGT de La Marina en el transcurs del 5º Congrés Comarcal. És per tan la primera dona que dirigirà UGT en La Marina gràcies al suport del 90% de delegats.

Carmen va ser també regidora de Seguretat i Sanitat pel PSOE a La Vila Joiosa, durant la legislatura de 1995-1999.

Segons el diari Información, en la seva intervenció d’anit, Carmen va reivindicar l’Estat de Benestar, i va instar a la Generalitat Valenciana a invertir en infraestructures que permeten despegar a aquesta comarca de La Marina i en investigació perquè són les bases que ens permetran eixir de la crisi.
Carmen va assenyalar també que treballarà per una societat més digna, on no haja cabuda per a l’explotació i l’opressió, i va dir que el seu mandat es caracteritzarà per millorar els punts febles de l’organització. Sempre des del consens.

 

Coneixent-la com la conec, de segur que des del seu bon i ben fer, aconseguirà el que es proposa, pel be del Sindicat, dels treballad@rs i per extensió, per l’Estat de Benestar.
I, encara que de manera personal ja l’he felicitada, valga este post com a reconeiximent a una dona treballadora, íntegra i vàlida per a la societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s