sense sentit

Els últims aconteciments polítics locals, comarcals i autonòmics em fan reflexionar i, a la vegada recordar, un post publicat el passat juny amb motiu de les eleccions europees d’enguany, en el que feia referència a l’escepticisme, la decepció i la desconfiança en relació amb la política i els polítics.

 

Recorde que feia menció a que la gent comú i corrent estavem (i estem) farts del sistema polític tradicional, que volien (i volem) coses noves, que desitjavem (i desitgem) canvis seriosos, noves formes de fer política, una política sana, transparent i participativa, en definitiva voliem (i volem) recuperar la confiança. Volem gent seriosa, honesta i decent per tal de redreçar la nau del governs de les distintes entitats.


La desconfiança crea incertidumbre i ambdues és impossible eixir de la crisi. 


Els partits polítics estan en crisi perquè la societat els exigeix democràcia interna i no la posseïxen. Perquè els seus fundadors els consideren els seus patrimonis. Perquè els seus programes, estatuts i principis no tenen congruència amb la seva pràctica diària . Perquè exerceixen el monopoli del poder, a despit i excloent als ciutadans i a la societat civil . Perquè s’han convertit en caçadors de candidats que els asseguren triomfs, sense importar-los conviccions o projectes. Perquè van ingressar de sobte al màrqueting efectista i a la publicitat mediàtica . Perquè lluny de buscar consensos reals i legals, ho han fet en la foscor i al marge de la llei. 

Amb poques paraules la gent està farta de tant sense sentit !!!.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s