els últims de Filipines?

Podria escriure fins avorrir-me, però no tinc massa ganes, per tant seré clara, breu i concisa.

Breu diagnòsitc de la situació actual del poble:

els últims de Filipines
els últims de Filipines
 • Sense menjador escolar i sense perspectives d’haver-ne
 • La matrícula escolar caent en picat any rere any
 • i ara, també, sense atenció mèdica per als menors de 15anys.

Amb este panorama…

– quin futur se li espera a Sella?

– Qui ha de vindre a viure ací?

– No serem nosaltres, també, els últims de Filipines?

 

 Tal vegada els nostres polítics amb poder de decisió visqueren ací i, patiren el dia dia del poble, acertarien de ple en  les necessitats reals existents, però no, és mira cap un altre lloc, allunyant-se cada vegada més de la realitat que ens envolta, i començant de nou la casa per la teulada.

8 pensaments sobre “els últims de Filipines?”

 1. Que tal Amparo.
  Si no es molta molestia m’agradaria que m’explicares una mica mes aixo de l’assistencia sanitaria.
  Que collons tenen que fer els xicons?

 2. Hola Miquel, cap molèstia,

  A vore el que passa és que, al Consultori de Sella (supong que per ratio poblacional) només li correspon un infermer i un metge i, éstos últims es poden negar perfectament a atendre als menors de 15 anys argumentant que ells no són pediatres i no lils correspon esta tasca; amb situació com aquesta els pares ens haurem de desplaçar al Centre de Salud de La Vila per a que el pediatra atenga als nostres fills en cas de malaltia.

  Este tema no és nou d’ara i de fet la resta de metges que ha passat per Sella tampoc era pediatra, no obstant aixó sí que ens els atenien en casos de malatia caràcer primari i bàsic, com ara un costipat una grip, o similar.

  Però clar, ara NO.

  Açò és com el circo, “más difícil todavía”, o com el Alcoiano “Más moral que el alcoiano”

 3. eh eh! no tindrem un menjador escolar, ni neteja dels carrers mensuals, ni trinquet, ni casa de cultura però tenim el que pocs pobles tenen: un Facebook!!, clar que sí el poble de Sella(l’ajuntament) té un facebook, que moderns som xe! no mos falta detall.

 4. Dius que “es poden negar perfectament”. Aixó és de veres?. Poden negar l’atenció sanitària!!!?. I aixó del “juramento Hipocrático” no es pot aplicar ara?

 5. Morning, no sé si es poden negar o qué, ara be, les normes d’ara són eixes.

  Per cert, he hagut de buscar qué significa això del Juramento Hipocràtico perquè desconeixia el seu significat, i diu. “El Juramento Hipocrático, es un juramento público que pueden denunciar los que se gradúan en medicina ante los otros médicos y ante la comunidad. Su contenido es de carácter ético, para orientar la práctica de su oficio”, doncs no sé si es podrà aplicar o qué.

  Iris, pel que fa al Facebook, jo no tinc rotllos d’eixos, però cert és que hui m’han passat una notícia que s’anunciava en el Facebook de l’ajuntament; una notíciasuperinteressant i d’interés públic i que sense dubte contribuirà a alcançar quotes de benestar inimaginables: De nou, enguany, tindrem taller d’arreglos Florals per a Nadal!!!

  En fi…

 6. Si Iris tenim facebook, i seria una mol bona iniciativa si penjarem notícies com la data dels plens, les subvencions, les períodes d´al.legacions de coses que no estàs gens claretes als cartels que apareixen pel poble…
  Facebook no és anar agregant amics, amigues és una ferramenta de difusió massiva que arriba el que vols que arribe com el taller d´arreglos florals….i per que no munten altres notícies que es penjen pels carrers i que no arriben a t@ts???
  A vorer si a partir d´ara començen a difundir més informació al Facebook!!!!!

  I Amparo si, qui viu es el qui patix els problemes dia a dia i l´ausència de pediatra ó un metge que atenga als xquets em pareix prou fort, i supose que ja els pares i mares que teniu xiquets estareu menejant el tema, no?

 7. Uf ! … no se si comence a entrar en un nuvol negre i ja no puc vore el minim foradet de llum que fins ara veia…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s