ferramentes per a blog’s

No hi ha cosa qué em relaxe més que publicar algun post de tant en tant. Ja puga estar liada que sempre encontre un  momentet de calma per a pensar i escriure alguna coseta.

El que també m’agrada és brostejar els blog’s que tinc enllaçat’s al meu perquè, molt  a sovint, publiquen assumptes amens, interesants i novedosos que amplien els meus coneixements.

Un dels blogs que aconstume seguir és el de a capella, m’agrada molt com escriu el seu administrador i a més a més comparteix amb ell molts dels seus plantejaments.

Concretament el post que publica el 14 de gener m’ha fet bastant que pensar.

El post es titula: “31 Herramientas para hacer tu blog o página más social” i fa referència a la utilització de totes eixes ferramentes per a que el teu espai siga més “social”.

Les xarxes socials i les aplicacions que connecten persones i contingut són cada vegada més importants en Internet i preveuen seran la gran tendència que es consolide en el 2010.

I per què m’ha cridat l’atenció este post? Doncs per què, de 31 ferramentes, jo no en conec CAP! i evidentment tampoc les use.Cert és que he sentit parlar molt d’elles: Del facebook, del tuenty, del twitter, però fins ahí.

Realment tampoc sé el motiu exacte per a no utilitzar estes xarxes socials. Probablement siga la finalitat que se li dona actualment a estes xarxes la responsable de no animar-me a utilitzar-les. Probablement. No sé, però em dona la sensació d’estar perdent-me algo, de quedar-me massa enrere.

El meu blog no està preparat, i el teu?

Creus que seria interessant utilitzar alguna d’estes ferramentes?

8 pensaments sobre “ferramentes per a blog’s”

 1. Jo la veritat és que també en conec molt poc d’eixes ferramentes, i el poc que sé és perque a Àngels li han explicat algunes en el master que està fent.

  De tota manera, un simple enllaç fa moltíssim per conèixer altres persones. I és que crec que li hauré de dir a l’administrador de A Capella, Rave (un ex-company de faena), que mitja Sella el seguix!. 🙂

 2. Res de res!! aixo son mal de caps i marejos! aço dels blogs es molt mes intim i tranquil!
  Jo tinc facebook pero no el gaste per a res i em dona prou pel sac en correus electronics.
  De tota manera es una bona eina de difussio per a grups de musica novells o tot aquell que tinga alguna cosa que oferir. A voltes ( si vull que la gent llegixca el meu blog) m’anuncie en Facebook i sempre entra mes gent.
  A mi no m’agraden aquestes “redes sociales”!!!!

 3. Jo Amparo pensava el mateix, pero eixes redes socials estan ahí i com bé dius …a mi també em donava la sensació de quedarme enrrere…per això vaig caure ….

  Les redes socials no em desagraden sempre que es conviva amb les RELACIONES SOCIALES TRADICIONALS!!!!!

  I que raó Miquel, hi ha voltes que dona “el coñazo” quan rebres un muntó de mails dels comentaris d´altres, d´amics d´altres…que no saps ni qui són i que ni siquiera les tens com els teus amics…
  I també , si publiques el teu blog al facebook…entra un muntó de gent…ara entenc per que el meu post del teu blog va ser el més visitat de l´any passat, per que el vaig penjar al meu facebook, després de demanar-te permís…

  Entre altres…
  hi ha que no paren d´afegir amics, i amics…200,600…barbaritats per que realment no són amics no et relaciones amb ells…
  hi ha qui envia regals, besets, jocs com tindre una granja virtual….
  hi ha qui l´utilitza com a difusió de la música, event, jornadas…
  hi ha asossiacions, barraques (com la coentor je,je)…
  hi ha que es fa fan ó admirador de grupets de música, plataformas, programas de radio,…
  hi ha que utilitza i expresa sentiments i emocions quotidianes…
  hi ha qui el fa reivindicatiu…
  hi ha qui anuncia aconteciments, viatges, festetas…
  hi ha qui curiosea…
  hi ha qui et troba per la xarxa…companys de treball, amics de l´infantessa..
  etc
  etc

  En fi Amparo t´anime a obrir un nou món virtual, que pense que com tot, el que no vullgues que s´enteren no el publiques…això si hi ha la part de missatges privats, entre tu i el teu amic com un correu…també pots triar que vols que vegen els altres i que no…tot es començar….

  Per mi és interessant i com dia un amic meu és curiòs…molt curiòs… ;-D !!!

 4. Rosa todo eso se puede hacer¿?¿ Maeeeuuu senyor!!!

  Però no sé, no sé, ja vos dic, així com als blogs em vaig animar i decidir amb molta curiositat i entusiasme, a la xarxa social no ho tinc massa clar.
  “Amics, amics d’amics, amics i més amics”, massa gent veig jo per ahí.

  Probablement siga tot un prejudici meu respecte a les xarxes socials, (be quizà no a les xarxes en sí mateixa, sino a la utilitat que fins ara se li estan donant).

  Igual més avant si encontre un bon motiu les utilitzaré, però de moment, em quedaré com estic, així sense “caixa de ferramentes”.

 5. Jo pense que les “xarxes socials” poden ser una bona ferramenta si se’ls trau profit. Curiós com diu Rosa,ho és i molt. Ara més que mai, si no vols parlar amb algú, et connectes i “parles”. M’expique: En comptes de quedar amb qualsevol per contar-li qualsevol cosa, ja li ho pots dir mitjançant una xarxa social des de ta casa (uau, que “social”!),d’una manera més, diguem directa, que amb els xat o el correu electrònic. Però també és cert que pots contactar amb gent que fa molt de temps que no veies, pots “anunciar” qualsevol esdeveniment i arriba a més gent i coses d’aquest tipus que per a mi si són més “socials”.
  El que no m’entra en el cap es tenir 100 amics!, igual sóc “antisocial”. Com diria un capità moro d’Alcoi: xé, pa quéee!.
  Una cosa és traure’n profit i una altra és perdre el temps tontament, però jo crec que, ben utilitzades, aquestes eines ténen més avantatges que inconvenients. I com segurament jo les utilitzaria per perdre el temps “tontament”, no les utilitze. Amb el blog prou i per supost, fins que m’agafe fartera.

 6. Hola Amparo, muchas gracias por mencionar mi post en tu blog. Espero que haya sido de tu interés y el de tus lectores. Un saludo desde Argentina.. adeu!

 7. Hola Kike,
  Està clar que les xarxes socials tenen futur i crec que molt, el que passa és que jo encara no he trobat el motiu per a utilitzar-les. Segura estic que en el Màster que està fent Àngels li expliquen aplicacions interessants per a usar-les.

  Hola Seba, gracias por tu comentario.
  El enlazar tu blog en el mío ha sido un poco por casualidad, ya que este enlace se ha realizado por medio de un tercer blog que sigo a menudo y que también tenia enlzado el tuyo.
  Le he dado un vistazo a tu blog, i buaf!!! de super-profesional. Lo seguiré también a partir de ahora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s