60 minuts

Només són seixanta minuts dos vegades per setmana, però… que bé em saben!.Em saben a glòria. Són seixanta minuts de convivència, música i esport.

No recorde amb certesa des de quan estic practicant esta activitat, potser ja faça 5 o 6 anys, ja dic no recorde, però ha estat una de les activitats més acertades: L’aeròbic.

Organitzat completament pel grup de dones i xiques que hi assitim, és un complement ideal per a relacionar-nos en una altre ambient que no siga el bar, per a fer esport i per a moure diversos músculs que estan per ahí i no saps de l’existència d’ells, i com no!,  genial per a matindre’ns en forma.

El grup inicialment estava format per unes vint-i-set persones, però ens hem quedat en una mitjana de dotze. És un grup homogeni pel que fa al gènere, però heterogeni pel que fa a l’edat de les participants, doncs la més jove té uns 25 anys i la més major, 69, per tant, es tracta d’un grup intergeneracional amb el que les majors rejoveneixen al estar amb les joves, i les joves admiren a les més majors per la seva capacitat d’esforç, entrega i superació alhora de realitzar els exercicis que ens indica la monitora.

En estes dos sesions de seixanta minuts setmanals a més d’aeròbic també practiquem batuca, pilates, exercicis de cardio i de relaxació.

Quan arriba l’estiu estes classes les substituim per les de l’Aquaguim, també molt relaxants, divertides i a la vegada beneficioses per a la salud.

Anime a tothom a que practique qualsevol esport perquè, sense dubte, l’organisme l’hi premiarà i l’ànima l’hi ho agrairà

2 pensaments sobre “60 minuts”

  1. Enhorabona. Jo ja duc una temporadeta sense fer exercici, i ho note. No puc fer res sense cansar-me i estic mig atrofiat. Amb 23 anys!! XD. Res que m´apuntaré al spining eixe, que fa un parell d´anys quan estava més grosset em va vindre de luxe. Què ho feu a Sella?

  2. Hola Agostí, qué alegria vore’t per ací.

    Doncs sí, és bo fer algo d’excerci, siga el que siga, fa que t’encontres millor a tots els nivells.

    Spining, no en fem, per a practicar este esport calen bicis estàtiques i ací no en tenim.

    Vinga va, a vore si t’animes i t’apuntes de nou al spining eixe, que ja saps el que deia Juvenal: ” Mens sana in corpore sano”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s