Spotify

No havia sentit parlar d’este servei de música per demanda, que és realment del que es tracta, i des de que el meu fill em conseguira una invitació i em donara d’alta en el compte de Spotify, he descobert un nou món musical que em permet gaudir de tot allò que m’apeteix escoltar en un moment donat

Spotify-mac
Spotify-mac

Ho duc provant uns dies, i ja dic, he trobat pràcticament tota la música que m’agrada.És cert que alguns àlbums poden faltar, perquè Spotify ha firmat acords principalment amb les grans discogràfiques,i algun disc independent pot no estar disponible. Però, la llista de cançons disponibles és molt àmplia i pots seleccionar les que tu tries.

Spotify és una manera legal i gratuïta d’escoltar música a través d’Internet. No et descarregues les cançons, sinó que les escoltes en streaming a través d’una aplicació que has d’instal·lar en el teu ordinador. A vegades et col·loquen algunes cunyes publicitaries, molt curtetes, que les intercalen cada 5 o 10 cançons però que no molesten en absolut.

SpotifySpotify no requereix d’una connexió molt ràpida. Et permet recerques avançades: per exemple, és possible trobar tots els discos baix un estil musical usant genere:jazz o genere:brasileira,etc… També es pot buscar álbums d’un període de temps escrivint coses com: year:1995-1998 o year:2000:2009.

Com els meus fills volien que publicara algo més innovador, vaja doncs, este post dedicat a ells. Per a Iris i per a Bernat, probablement éste, cubrirà les vostres espectatives.

Descarga’l per a Windows

Descarga’l per a Mac

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s