temps d’incertesa

Pinta mal, realment la cosa pinta mal.
És ullejar la premsa o escoltar les notícies de la TV, i comprovar que la situació econòmica espanyola va de mal en pijor. S’adopten fortes mesures d’ajust i, tot i que són aplaudides per la Unió Europea, El Banc Mundial encara ens en demana més.
La reforma laboral està pendent d’aprovar-se, i en ella es preveu l’abaratament dels acomiadaments. Alemanya, ja va per davant desbroçant el camí i entre les mesures que preveu adoptar, anuncia la reducció de 10,000 llocs de treball de funcionaris.
Si Alemanya, motor de la Unió Europea, on l’índex d’atur no és ni per asomo com el de l’Estat Espanyol, adopta estes mesures tan dràstiques, por em dona a mi conèixer les mesures que s’adoptaran pròximament al nostre pais.
Ara, de moment, la incertesa sobrevola sobre tots nosaltres com una espesa ombra negra que no saben fins on ens pot arribar.

I no és just, doncs quan la situació econòmica era pròspera els beneficis no repercutien en les nòmines dels funcionaris, els beneficis, que es podien contar en milers i milers d’euros, s’evadien a paradisos fiscals per a evitar el fisco.

Ara que la situació econòmica és deplorable, els retalls i demés mesures d’ajust es dirigeixen als treballadors de la Funció Pública.

I el pijor de tot és la incertesa, la falta d’informació al respecte i el no saber que passarà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s