d’impressió

El camió que arreplega les restes d’ensers inservibles passa l’ùtim dijous de cada mes però, varis dies abans, la gent va acumulant-los per alguns carrers del poble i a la mateixa carretera, no siga cosa que se’ls faça tard.

Com que no existeix normativa al respecte, com que ningú de l’Ajuntament els diu res ,i com la gent no té cap de consideració als demés, doncs el resultat és esperpèntic.

Mira que de camí a la faena travesse tots els dies un gran nombre de pobles, però mai he vist en cap d’ells un espectacle tan repugnant, repulsiu, repelent, porc, insalubre, brut, vomitiu, infecciós com el del meu poble.

Quina impressió tindran aquells que travessen el meu poble¿?¿?¿

I parlant d’impressió, estic per enviar estes fotos al concurs fotogràfic de l’associació juvenil “El Cabiló” denominat “Impressions d’estiu” , guanyar, no guanyaran, però impressionar, segur que sí, o no… qui sap?, doncs ací ja no ens impressiona res; estem com anestesiats.

A continuació, algunes de les imatges d’impressió que es repeteixen tots els finals de mes a la carretera del meu poble. (i dic algunes perquè d’haver-ne n’hi han més)

Esta és la impressió que volem que s’emporten de Sella¿?¿?

Qué Asco!!! (aixina, en castellà, que sona més contundent)

3 pensaments sobre “d’impressió”

 1. Doncs sí, una bona mostra de la deixadesa que impera al poblet. I això que els mobles no es descomposen ni fan pudor, que si no… Estic amb tu. Gràcies per ajudar a activar les cionsciències.

  Josep

 2. L’espectacle es vergonyós… menys mal que quan arribes a l’Almussent ja ens avisen: Sella, una bellesa d’altura…
  La llet de pot!
  I es que qui ha molts temetes per l’estil sino amb el tema de ma merda dels gossos … els carrers plens de gossos que pasejen segons els vinga, cagen i pixen on els rota i pocs son els amos que arrepleguen res.

 3. Així és Josep, la deixadesa és total, l’ùltima setmana de cada mes,( quan no abans) els punts estratègics d’entrada al poble, Les Saleres, la Creu, enfront de La Granja, El Barranquet, i en moltes ocasions el meu carrer el Bolillo s’omplin de tota mena deixalles com les de les fotos.
  Pel que dius de que no fa pudor, cert, les mobles no, però els matalassos bruts i els contenidors verds quan els pega el sol: “Mare, passa corrent per davant d’ells que l’olor tomba”.

  Vergonyós, molt be Àngels eixa és la paraula. De vergonya, A l’Almussent està el lletrero eixe i més amunt en la curva on està el marge de pedra gran, hi ha també un matalàs allí tirat de fa més d’un mes; impressentable qui l’haja tirat, però a què esperen a llevar-lo, a que algun descalaverat li pegue foc¿?¿.

  En fi, i lo pijor de tot no és açò, sino la passivitat al respecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s