diari d’agost

Pel dia: Dumpers, mules mecàniques, formigoneres, retros, pics i pales.
Per la nit: El camió-cuba transitant tota la santa nit carregat d’aigua per abocar-la al diposit de baix del carrer de fora; soroll i més soroll, que fa necessari tancar les finestres i els balcons si vols pegar l’ull un rato, encara que siga morin-te de calor.
I, nit i dia gossos lladrant sense parar.

Vaja agost més mogudet, ja dic soroll, molt de soroll, brutea, obres per tot arreu i ara, el que ens faltaba: Sense aigua i el que és pitjor, que no t’avisen que no vas a tindre’n. A més de 30ºC i sense poder-te llavar ni la cara quan t’alces.

No haguera estat gens malament que anit, la primera autoritat del poble en el seu discurs inaugural de la Setmana Cultural, a part de demanar- nos paciència per totes les molèsties provocades per les obres i averies en el diposit d’aigua, ens haguera instat també a omplir-nos un parell de poals d’aigua, al meyns, per poder-nos llavar la cara només alçar-nos del llit.

Paciència, no sap ella quanta en tenim, però no d’ara, sino de fa temps. No sap ella el que és tindre paciència. Ni s’ho imagina.

Si algú pensava en Sella com a destinació per a passar uns dies agradables i tranquilets d’estiu, que s’obliden, li’ls recomane reconsideren la sea postura i d’eixen esta opció per a anys veniders.

6 pensaments sobre “diari d’agost”

 1. Pos lo dels poalets si que ho havera pogut dir… i que no beguerem aigua estos dies tambe!! Mira si tinc paciencia que d’ara en avant ja no bec mes aigua de l’aixeta..A l’Alcantara a per ella.

 2. Que casualitat!!! Amparo ahir jo també li dia a un veï que “LA SANTA PACIÈNCIA” va ser la nostra patrona…si “la santa paciència” per moltes, moltes succésos que s´han anat desenvolupant a les rodalies de les nostres cases i al poble els últims anys.
  No sé si ha sigut sort ó no però aquest any no estiuege a Sella per qué no tinc vacances, aixina que mira per on no he patit el caos que supose esteu suportant…però com sempre em pose al vostre lloc, i imagine la situació que dius..agost, vacances, setmana cultural, calor, obres, sorolls, pols, sense aigua potable, caos…un subrealisme continu a Sella, com sempre…és altre món…

 3. Ayyyy Amparito: hagueres estat asi fent faena, estaries fresqueta, amb aigua Solan de Cabras; amb l’aixeta per llavarte la cara, amb alguna risa que altra per a llevarte el desfici,… pero massa ganes de agafar vacances…. amb lo be qu’estem açi!!!

 4. Jo ja m’ho prenc a risa.

  Miquel de la que t’has lliurat de no viure en el carrer de fora/ carrer bolillo…

  Rosa, ni se te ocurra subir a Sella por lo menos hasta fiestas.

  Pedro, tens raó, segur que ahí,estaria més tranquileta. Per cert, i tu que fas encara treballant, qué vols? heretar el Centre Social? Arreplega i ves-te’n ja de vacances 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s