11S

Mentres els nord-americans recordaven i rendien, ahir, homenatge als milers de persones mortes en els atacs dels terroristes islàmics del passat 11 setembre de 2001 i ,els catalans celebraven la Diada de Catalunya, recordant la resistència i caiguda de la ciutat de Barcelona en 1714, després de 14 mesos de setge de les tropes borbòniques, els valencians escoltavem les airoses paraules del President de la Generalitat Valenciana, amb relació a la clausura dels repetidors de TV3.

Enaltides Paraules del Molt Honorable President, dignes de ser recordades tots els 11S, paraules que anunciaven la clausura de tots els  repetidors de TV3 i la resta de canals en TDT a la Comunitat Valenciana, així com també, paruales en contra de la web de la Conselleria de Cultura del Govern Català on apareixen escriptors com ara Ausias March i Vicent Andrés Estellés.

Contundència i fortalea per a clausurar el més aviat possible les tres repetidors d’Acció Cultural que emeten senyal de TV3 en la Comunitat Valenciana, i remisió d’una carta al gover català per a advertir que la activitat d’Acció Cultural és “ilegal”, van ser també les dures paraules de la portaveu del Consell Valencià.

Acció Cutural ilegal¿?¿…, com poden ser capaços ells de parlar d’ilegalitat?¿?¿

No és possible que en ple procés de globalització mundial, governants de torn, ens impossibiliten vore trasmisions de TV de comunitats veïnes. De qué tenen por¿?¡.

Siga doncs, a partir d’ara, el 11S una data reivindicativa per als valencians en contra de la clausura d’emisions televisives

Televisió sense fronteres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s