blanc vaga

Participar en una vaga general és sempre una fotesca, no saps mai que posar-te.

Que si em mude o millor vaig en roba de faena. Que si em pose els pantalons llargs o millor els tacons i la falda curta per anar més fashion. Ara que, pensant-ho millor, preferible calçar-te les esportives i el xandall per anar més còmoda per si les coses es compliquen i cal  còrrer davant de la policia…

Ja dic, tot una una fotesca.

Una fotesca que a punt a estat de fer-me abandonar la idea de participar-hi, i dic a punt, perquè afortunadament, l’arzobisbat de Madrid que, sempre cau en tot,  m’ha tret de la indecisió.

Esta és la nota de premsa que publica el Consell de laics de l’arquebisbat de Madrid (que dit siga de pas no sé que fa un consell de laics en el sí d’un arzquebispat, si són laics que fan amb els religiosos?) doncs be, este peculiar consell proposa anar de blanc a la vaga. De blanc vaga.

Si es passa el que a mi i, la indumentària es determina la teva participació en la vaga, tal vegada esta informació siga del teu interés.

Requisits del Consell de laics de l’arquebisbat de Madrid per a participar en la vaga:

– Profesar la religió catòlica,

– Ser inteligent, participatiu i imaginatiu,

I,.. MOLT IMPORTANT, LA INDUMENTÀRIA: BLANCA

I dic jo: Qui no té bolcà del bateig? o un traje de la comunió?o uno de boda? o en defecte la indumentària anterior, una prenda blanca de l’ùltima festa ibicenca d’este  estiu passat o un traje de pilotari o,  de sants fermins, sense el mocadoret roig ( no siga cosa que pensen que eres d’esquerres), o alguna bata de personal sanitari (excepte els de quiròfans, que són verds, a vore si es pensen que eres ecologista).

No tenia pensat anar a la vaga però només per la il.lusió que em dona tornar a posar-me el traje de la comunió, encara que siga descordat per l’esquena, seria capaç de colocar-me al capdavant dels piquets.

Així, vestida, de blanc vaga.

Sí, ja sé que sóc un poc frívola i banal en el tractament d’este tema, el de la vaga, però és que sincerament veig en esta convocatòria tot un paripé.

 • Per una part, els sindicats, que convoquen la vaga quan el decret de reforma laboral està ja més que aprovat. Ara ja no hi ha res a fer. Només que la “pataleta”.
 • Per altra, el partit de l’oposició que, a més de contemplar, amb felicitat i goig, l’esperada ruptura de la pau social, està mostrant una absència de pudor a l’hora de criticar algunes mesures laborals; en concret, aquelles que, precisament,  duen el segell de made by Aznar.
 • Per altra, el Govern, que, després de defensar amb insistència, primer, que no hi hauria reforma laboral sense previ acord social i, després, que la reforma laboral que s’aprovés, a falta d’acord social, no traspassaria de cap manera aquesta línia vermella representada pel respecte als drets dels treballadors, ha decidit adoptar unilateralment algunes mesures laborals que acampen en aquesta zona.
 • I ja, per a rematar, el que ens faltava, el Consell de laics de l’arquebisbat de Madrid. No serà que l’esglèsia també vol estar representada de forma un poc disimulada i envien al seu consell de laics? que de laics tenen el que jo de noruega.Per cert, este consell tan imaginatiu, participatiu i inteligent participaria en l’ùltima vaga general convocada el 20 de juny de 2002?.  Jo, posaria la mà en el foc que no.

Doncs aixó, com els arguments que les distintes parts defensen no em convencen, ARA ,al final, resultarà ser la indumentària la que em determinarà la meva participació a la vaga.

Qué por comencen a fer-me estes coses.

3 pensaments sobre “blanc vaga”

 1. Ajajajajaja, em pixe ¡¡¡¡…molt bó, estic amb tú en tot ¡¡¡, pero eixa retranca sols sas dirla tú…ajajaja

  Vaig a dir-li al retor de Sella que nomene un consell de laics, i una mes per al surrealisme sellardo…hi ha que pensar-ho en tot¡¡¡. Molt bé prendrer-ho amb humor.I per favor si et posses el traje de comunió avisam..
  🙂

 2. Jo he recolzat hui la vaga, però la veritat, és que em sent així:
  http://www.elpais.com/articulo/ultima/Dudas/elpepuopi/20100928elpepiult_1/Tesdas/elpepuopi/20100928elpepiult_1/Tes.
  No l’he recolzada perquè em crega els sindicats l 100%, pense que és tard, però que potser les coses milloren. L’he recolzada més per convicció personal que sindical,la veritat.
  Al final, més gent de la què em pensava, però no tanta com em pensava…
  Si no ha servit per a res, la convicció personal segurament canviarà,vinguen els sindicats que vinguen i els governs que hagen de venir així que
  estic buscant el vestit de la comunió per manifestar-me.
  Per cert,definició de “laïc”: persona no d’esquerres que no es considera religiosa perquè algun diumenge que altre no va a misa.
  Si eres d’aquestos, “todo son ventajas”: et deixen escriure en revistes religioses, els retors et tenen simpatia no carnal -no tot el món pot afermar açò- i pots considerar-te “demócrata y cristiano”… diuen que també tens descomptes en el bonobús… tal volta m’apunte!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s