de pel.lícula

bambolles de sabó que els xiquets bufen i l’aire les eleva.

fitxes de dominó que cauen arrastrant-se les unes a les altres.

còdics informàtics que viatgen virtualment a velocitat de la llum

milers de diamants engarçats a les orelles de les gran senyores

xifres que augmenten de zeros a la dreta a  velocitat de vertigen.

una fotografia impresionant de siluetes de gratacels que serveixen com de calc per a dibuixar la gràfica de l’evolució de l’economia: La del crack.

Imàtges metafòriques que representen l’actual crisi provocada per l’esclafit de la bambolla inmobiliària.

I, una sugestiva banda sonora amb temes musicals de David Byrne, el escocés, ex-vocalista dels Talking Heads, que lliga la interessant trama de la pel-lícula que fa poc he vist, l’ùltima d’Oliver Stone: Wall Street 2. Els diners mai dormen.

Una pel·lícula sobre la codícia, l’ avarícia, el poder i els diners i, que al meu parèixer, reflexa molt be, la gènisi de la preocupant situació de crisi que hi patim
La crítica, no és massa bona en esta pel-lícula, però a mi m’encantat, pel tema que tracta, per la fotografia i també per la banda sonora, que m’ha fet recordar als Talking Heads, una banda que m’agradava molt, allà pels anys 90.

Jo, la recomane.

Vos deixe en un dels temes musicals, l’últim de la pel.lícula.

2 pensaments sobre “de pel.lícula”

  1. Bon dia, la vore. Encara que primer voldria veure la primera.

    Jo la que vos recomane és l’última de Belen Rueda, actriu coneguda per la televisió, però que poquet a poquet fa un bon treball al cinema. La pel·lícula es diu Los Ojos de Julia, on podem trobar un poc de tot història d’amor, misteri, a vegades una miqueta de por i també es fa pensar, però ja la voreu.

  2. Hola apo,

    La primera es de l’any 1987, jo no l’he vist. Diuen d’ella que està molt millor que esta segona. Però be, per molt que diga la crítica, a mi, “Wall Street, els diners mai dormen” m’agradat molt. Igual un dia m’anime a vore la primera.

    La pel.lícula que ens recomanes ha d’estar molt interessant. Belen Rueda, m’agrada molt com actriu i també com a persona, (he llegit alguna entrevista que li han fet i, veig que és un persona amb molt de trellat). Jo també me l’apunte per a vore-la.

    Per cert, m’alegre tornar-te a vore per ací.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s