25NOV,perquè ningú pot fer-te mal

Dedicat a tantes dones que lluiten per somriure, malgrat haver patit. Una cancó d’esperança per totes elles. Eixir d’eixe infern és possible. “telf 016″

Perquè ningú pot fer-nos mal

4 pensaments sobre “25NOV,perquè ningú pot fer-te mal”

 1. Un tema molt important a tindre en compte en el maltracte és la dependència emocional de la víctima al maltractador.

  Per poder eixir d’eixe infern, la dependència emocional ès tan o més determinant que la dependència econòmica. De poc serveix assolir una independència econòmica, si la dona no logra alliberar-se de la dependència emocional de qui la tracta mal.

  I, fins que la dona no logre resoldre este problema, estarà exposta a tornar a mantindre relacions de desigualtat, susceptibles éstes d’acabar, de nou, en episodis de maltracte.

  Per tan Àngels, una de les coses que queden encara per fer és que, la dona maltractada puga aconseguir eixa independència emocional, però per això, necessita molta ajuda dels professionals, i,… temps.

  Gràcies pel teu comentari.

 2. A la Concentració en contra de al Violència de Gènere que cada any organitza la Plataforma Feminista a Alacant i CCOO, participen els jovens dels instituts. Aquest any l´institut Figueras Pacheco va fer una representació de dues escenes quotidianes d´un home i una dona, amb música i mímica, en una es veia como l´home es clavava amb la forma de vestir de la dona, i a l´altra escena li preguntava amb qui parlava al mòvil…el més impactant .. al mateix temps eixes escenes es repetien a la volta com dos obretes de teatre una al costat de l´altra, però una acabava amb violència i a l áltra esecenificava com hi havia que plantarli cara a la violència de gènere. A mi sincerament em va sorprendre prou, va ser molt dur i real a la volta….i com sempre una concentración molt treballada i recolzada per altres colectius,associacions, partits pòlitics.…però faltava gent…una pena!!!

 3. Hola Rosa,
  Saps? contra tot pronòstic la violència en general i en particular la de gènere és desgraciadament, cada vegada més habitual entre els més joves.
  Patrons de conducta masclistes que pensavem haver superar les generacions més progresistes, tornen a donar-se, actualment, entre els més joves.

  Encara que parega extrany, en nombroses ocasions les xiques et senten atretes per xics/xiques dominants que les reproven la manera de actuar,(vestir, parlar, etc… )construint la incipient relació sobre la base de la desigualtat i convertint ésta en brou de cultiu perfecte per a que els maltractaments es manifesten a tota celeritat.

  Saludos Rosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s