bucle infinit

Carrers engalanats,  pares noëls de plàstic escalant balcons, arbres iluminats, nadalenques sonant en tendes i supermercats. Estem de nou en Nadal.

És com un bucle infinit o, al meyns així m’ho pareix a mi.

Tots el anys des de principis de desembre estes escenes es repeteixen. Rèpliques idèntiques es reproduexin de forma indefinida. Procures introduir alguns canvis en un intent de trencar eixa tendència, però sense èxit. La finalització d’eixa seqüència no s’aconsegueix.

Any rere any, el bucle segueix executant-se de forma idèntica e indefinida.

2 pensaments sobre “bucle infinit”

 1. Hi han coses artificials que, de tant repetitives que són, esdevenen quasi naturals. És a dir, que a l’estació de l’any natural, l’hivern, es repeteixen els tòpics de llumetes i nadalenques i, al remat, estos invents es convertixen en naturals.

  I canviar l’ordre natural és moooolt difícil…

 2. Olá doutor, assim como se diz em Português? 🙂

  A vore Morning, concretament ja no són a les llumetes o als adorns de Nadal al que em refereix, són més a les conductes idèntiques que reproduÏm any rere any durant estos dies.

  Si ens parem a pensar, excepte honroses excepcions, la inmensa majoria de nosaltres actuen de forma idèntica a conforme ho vàrem fer l’any passat, i l’altre i l’altre. És com si ens programarem i davant eixos estímuls lumínics i sonoros nadalencs canviarem de conducta per a comprar i comprar, el que siga, encara que no ens faça falta. Mengar, també encara que no tingam fam. Somriure, encara que per dins estigues pensant: ” Argg, que ganes tinc que passen estes festes!!” Felicitar a tothom, encara que en tot l’any no li hagues dit ni “mú” ah! sobretot fer actes de bona fe, que es note que som solidaris amb les més necesitats, que es note que estem en Nadal.

  És aixó al que em refereix, al comportament que adopten anualment en estes dades de Nadal. Sempre igual, sense parar a pensar per qué ho fem. Simplement ho fem perque toca fer-ho i prou.

  No sé si hauràs vist la pel.lícula titulada “el dia de la marmota” o la titulada “el Show de Truman” però cada vegada la vida actual s’assembla més a estes pel.lícules, el concepte de bucle infint definiria a la perfecció a estes pel.lícules i a la nostra vida, (o al meyns la meva).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s