la bufanda

Com que allò promés és deute, vos mostre com m’ha quedat la bufanda que m’he teixit amb la llana lila que la mare de la meva companyera de treball em va comprar de Pedreguer.

La vaig estrenar la setmana passada i les opinions dels meus companys van ser: “original”, “xula” i “diferent” (però no bonica, que reconec que no ho és), encara que després ho volien arreglar 🙂

La vaig fer i des-fer un fum de vegades.

Començava amb les agulles de fer jersei, i quan duia un bon tros fet: Fora, no m’agradava com quedava. (Pareixia un micapà).

Agafava el “ganxillo”.  Quan duia dos pams teixits, tampoc no m’agradava. (Pareixia una xarxa de pescar tonyines, però de a 10 kilos cada una, de les tonyines em refereix).

De nou agafava les agulles de fer jersei. Punt pla, punt revés, punt pla, punt revés,… em despistava un poc i ja no sabia si tocava punt pla o punt revés. Així tampoc quedava be. Fora agulles de la llana i, de nou desfet.

Altra vegada mà al “gantxillo”. Farem rosetes. Com que la llana és prou ampla i el “gantxillo” del nº4, més que rosetes m’han eixit botifarrons. Una rastrera llarga de botifarrons.

No res, una bufanda diferent, (que no bonica) i segur que com esta no n’hi ha un altra igual. Amb dos o tres voltes al coll, la bufanda és molt calenteta i a més a més, si deixe caure el cap cap enrere fins i tot em serveix com de coixí relaxant per a les cervicals. Meyns mal que no pesa si no, seria posar-me-la i, besar terra!.

En fi,…

 

detall de la bufanda
detall de la bufanda

la fufanda

 

la bufanda

4 pensaments sobre “la bufanda”

  1. Gràcies als dos!
    Per a la primevera em faré un foulard de cotó, espere que em resulte més fi.

    Per cert, no puc accedir als vostres blogs. Quan ho intente em redirigeixen a unes pàgines molt rares.Qué passa¿?¿

  2. A la web de El Cabiló estan fent canvis i ha afectat als blogs. En teoria ja funcionen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s