renovació

No sé que ha passat però ahir a mig dia se me va desconfigurar el tema de presentació del blog i els ginys de la barra lateral dreta em van desaparèixer sense més. Afortunadament a les entrades no les va passar res.

Qué haurà pogut passar¿? Me l’hauran jaquejat?

Vaig intentar refer la presentació del blog tal i com la tenia, però sense massa èxit. Molts dels widgets que tenia en la barra lateral no m’apareixien, tot i que estaven en la pàgina d’administració.
Provaré  de canviar el tema de presentació a vore si ho puc arreglar.

I és que quan una cosa es complica, darrere d’eixa van totes les altres. En poc meyns d’un mes, i degut a un robatori que hi vaig patir, he hagut de renovar entre altres, el DNI, la tarjeta d’estalvis, el carnet de conduir, la tarjeta sanitària, mals de caps, pèrduda de temps i també de diners. L’ùnica cosa favorable i útil d’este robatori és que al renovar els documents extrets ha estat possible actualitzar-los tots.

Ara tinc el DNI electrònic (que no el tenia); el carnet de conduir de plàstic, (que encara duia la paperaça de color rosa de pam i mig); la targeta sanitària (que encara anava el nom de la metja d’abans); la targeta d’estalvis amb xip (amb més seguretat, perquè ara em  demanen el pin en tots els pagaments).

En fi, que hi ha que mirar les coses sempre per la part positiva, i entendre que a una cosa mala sempre li pot seguir una bona.

Ara li toca al blog. Vaig a renovar el tema de presentació a vore si puc solucionar els problemes surgits i de pas, actualitzar-lo, que duu molt temps en la mateixa aparença.

6 pensaments sobre “renovació”

  1. Jo fa temps que pense de canviar l’aparença del meu, de fet volia aprofitar que últimament estava “de canvis” per a fer-lo, pero acabaré esta etapa i no hauré canviat gens del bloc.

  2. Este està sent un canvi, poguerem dir obligat, doncs no tenia intenció de renovar res.
    L’altre tema de presentació m’agradava, però clar, al desconfigurar-se tot, no m’ha quedat més remei que tornar-ho a refer. I menuda faenata. Este tema està donant-me també prou maldecaps perquè no em deixa posar totes les RSS que vull, així és que no sé com quedarà la cosa al final…

  3. És que vaig un poc a cegues.
    Abans en el blog de El Cabilo vos podia a preguntar a uns i a altres, però ací vaig jo a soles, i és un poc complicat…
    Bueno vorem el que puc fer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s