10 pensaments sobre “busca les set diferències”

 1. Glò, dic jo que eixe flamant decret serà d’aplicació interna, només per als indios de la reserva, per a que s’ensenyen a aparcar i a circular com Deu mana. Sí senyor!

  Sí Josep, és el dia del Rallye. Eixe Rallye no cal pedre’l per res del món, els beneficis que aporta al poble són incalculables. Cal donar-li suport per damunt de tot!

 2. Ajaja, et contaré una anècdota que em va passar la vesprada del dissabte quan tornava de passejar amb les meues germanes de la Font Major, ens vam trobar amb un senyor del poble que sol estar assentat i disfrutant del paisatge en La Cruz, és el seu lloc habitual y desde allí, prop de sa casa, veu passar el món…Em va preguntar qui havia guanyat el Ral·li, i jo infeliç, li vaig dir que no sabria dir-li, va tornar a insistir i vaig tornar a respondre , no sé, seriosament, no tinc idea, i l’irònicament em va dir: Clar que ho saps,han guanyat tots, tots els bars, forns, tendes, i després diuen que no tenen diners per a res, i va començar a nomenarlos ….vaig tindre d’allí a casa per a reflexionar…el resultat es mereix un post…:)…Llarg i sense pors.

 3. Glò, dubte molt que els bars,forns i tendes hagen guanyat amb el Rallye, doncs tots els seguidors del Rallye van en la seva nevereta plena de cervesses, i entrepans que es duen de sa casa. El Rallye no entra al poble, de fet, eixe dissabte, dins de Sella estava la gent del poble, comprant a les tendes i al forn com de costum i sí, a la plaça havia molta animació, però no precissament pel Rallye, sino per la gent que estava mirant, acompanyant als jugadors dels diferents equips de pilota que estaven jugant a la plaça.

  Doncs aixó.

 4. La foto, senzillament impressionant!. Quant al rally,no es pot organitzar un esdeveniment amb una afluència relativament gran per a una població com és Sella sense cap planificació (la foto n’és una mostra d’eixa falta de planificació). A més, si el rally ha de passar per Sella o es pretén que passe per Sella es podria aprofitar per fer una veritable campanya d’informació i promoció sobre el que hi ha .
  No acudiria massa gent, però algun es quedaria, i si no funciona aquesta idea, s’han de buscar alternatives, però sense fotre a la població.

  A banda d’açò, pense que aquestes coses s’han de fer molt millor quaant al comportament dels aficionats. M’explique. A mi m’agrada el rally, però jo no entre el cotxe dins un bancal o tapone un entrador per no caminar 500 metres. I arreplegue tota la brossa que m’emporte i me’n torne a casa respectant les normes de trànsit i de soroll. Intente gaudir del que m’agrada sense causar massa molèstia. Com jo n’hi han prou, però malauradament som minoria, donat que no hi ha nigú que controle. Fins i tot hi han pares i mares de família que travessen amb els xiquets els dos carrils de carretera a peu mentre venen cotxes o xicons/maxi tunnings que volen impressionar la nóvia i es col·loquen (geogràfica i “físicament” davant les cintes de seguretat en comptes de darrere)i a l’hora de tornar cap a casa o d’anar entre trams no hi ha cap patrulla de trànsit. Fins i tot la guàrdia civil de trànsit incompleix les normes de trànsit quan inspecciona els trams.
  Repetisc, no es pot consentir. Per a aixó, tot i que m’agrada el rally, millor que no el facen.

 5. Amparo, el mateix pensava jo, que vaig estar abonada en tribuna (la paret de l’abadia) dissabte i diumenge…però, hi ha una cosa molt graciósa que vaig intentar comprendre i que vaig arribar a una conclusió com diria Rosa el Bolillo “surrealista”.

  Vaig sondejar si s’havien vist alguna afluència al comerç de Sella i qual va ser la meua sorpresa, que al comprar el pa, no quedava en el forn, que es va haver de fer una fornada doble per a poder aconseguir una cosa que ja estava demanada amb antelació.
  Llavors, qui mentix, o a quins interessos respon que els propis comerços diguen que els ha anat de meravella?.

  Vos ho deixe a la vostra intel·ligència.

 6. Les fotos m’han encantat. Però, no he acabat d’entendre el que dius, Glò, sobre si algú mentix o no.
  És que, si en la panaderia no hi havia pa, vol dir que ho havien venut tot (pel rali o pelquesiga), aleshores els va anar bé, dic jo…
  El que passa és que jo pense com Amparo, que els visitants del rali venen amb la seua nevereta plena. Pero ara no sé…

 7. A mi em passa com a Morning, Glò, que tampoc he entés ben be el que vols dir…
  Si per exemple el forn va vendre el dissabte passat tot el pa, i a les tendes i/o les bars les va anar de meravella, doncs mira, algo positiu es va traure del Rallye. El comerç de Sella va eixir guanyant.
  Però, el que realment crec és que això no va passar, les neveretes i els pots de cervessa venien tots de baix.

 8. Crec que els dos em coneixeu, i de preguntar no em canse, sobretot , perquè si de alguna cosa m’he arrepentit sempre és de donar una opinió sense tindre tota la informació possible, i seguisc fent-ho, pregunte i pregunte amb la coneguda frase de preguntar és ofendre?? :).

  I així vaig fer, vaig preguntar a tot el que em trobava, què tal havia anat, les dades van ser concloents, havien eixit guanyant, qui? Els comerciants i servicis de Sella, i d’acord que la gran majoria portava la nevera, perquè no crec que fórem capaços de donar servici a l’afluència bestial de gent que va acudir.

  Tal vegada si l’organització haguera sigut millor, tindria millor impacte (trànsit, residus) entre nosaltres, jo no vaig anar, sobretot perquè calia elegir entre Ral·li i pilota, però encara així, no condemnaria absolutament el Ral·li com una cosa negativa, si de cas hauríem de valorar-lo positivament i arreglar el negatiu.

  Innegable l’embós en el pont de què tornava a Sella quan una interminable cua de cotxes baixava cap a La Vila, i ningú per a donar-li pas, si de cas eixes fotos impressionants de cotxes aparcats on es prohibix expressament.

  Morning tu ho penses, que tots venen en nevereta i Amparo ho creu directament, no seré jo qui defenga el Ral·li,(ja el defenen), defenc l’accés controlat com el creixement controlat, sense per això restringit, per a tot crec que hi ha un terme mitjà, i d’això parle, perquè les dos postures estan tan trobades????…Que és el que veiem els uns i els altres de distint???

  Quinos són els punts d’anàlisi que separen les dos opinions??.Els pros i els contres que a uns compensen i a altres no??…
  En fi este blog d’Amparo sempre fent reflexionar…M’alegra poder parlar no sabeu quant¡

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s