women2 drive

Animades per l’ona de canvis a Tunísia i Egipte diverses dones d’Arabia Saudí, van desafiar ahir la prohibició de conduir imposada per la monarquia ultraconservadora que regeix eixe país. La informació es basa en testimonis deixats per les protagonistes en Facebook, Twitter i altres xarxes socials d’Internet.

L’acció respon a la campanya Women2Drive que un grup femení àrab, convida a dones que hagen obtés el carnet de conduir a l’extranger, eixquen a conduir. A Arabia Saudí està prohibit a les dones obtindre el carnet de conduir.

Conduir, assistir a la universitat, treballar sense permís de l’home, o parlar amb un home sense ser de la família, són algunes de moltes restriccions que enfronten també les dones saudites

Women2 drive, no es tracta realment d’una protesta massiva, que seria considerada il·legal en este pais, però pot ser siga, al meu parèixer, el germen de la ùltima revolució que queda per fer: La de les dones.

One thought on “women2 drive”

  1. I quantes coses resten a fer en aquest mon.
    La veritat es que de vegades pense que l’atac als drets que pateixen aquests pobles per part dels seus politics ve fomentada des de el mal anomenat “Occident” i dic mal perque en un objecte esfèric ja em direu què es Orient i què es Occident.
    Es evident que l’analfabetisme, la manca de recursos, la fam i miseries que pateixen col·laboren en els sistemes per fer creure a la població que “la veritat” la tenen ell s(politics, jutjes, religiosos…), però també es cert que, moltes vegades, la nostra postura davant les seues creences, idees, mode de viure, etc. de vegades ajuda a enfatisar eixos extrems i assolir-los.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s