24 de juny

Alguns quilets de més en la part abdominal guanyats durant l’hivern, no van impedir que es vestira de nou amb el traje de bany de l’estiu anterior.Tampoc li quedava tan mal. Estava prou emboirat, però tenia moltes ganes de tornar, així que va agafar les ulleres de bussejar, la tovallola, i… es va encaminar per a prendre el primer bany de la temporada estiuenca. Les dotze, va eixir de casa, va mirar cap al cel, i després de donar tres passos es va parar. Va mirar de nou el cel, i de sobte se’n va tornar a casa. On vas en el temps que fa? es va preguntar a ella mateixa… no veus que està a punt de ploure? Pensa per uns instants a soles dins del patiet de sa casa. De sobte es contesta: Qué més dòna!!!. Li apeteia i no l’importava si ploia o no així és que, va tornar a obrir la porta i  decidida se’n enfilà a pendre el primer bany de l’estiu.

Tanca la boca, endinsa el cap, estira el cos, allarga el braç dret, el flexiona, l’endinsa en l’aigua i aparta l’aigua amb força. Avança uns metres. Allarga el braç esquerro, el flexiona, l’endisa en l’aigua i l’aparta amb força, Avança uns metres, gira el cap a la dreta, el trau de l’aigua i respira.

Tanca la boca, endinsa el cap, allarga el braç dret, el flexiona, l’endinsa en l’aigua i aparta l’aigua amb força. Avança uns metres. Allarga el braç esquerro, el flexiona, l’endisa en l’aigua i l’aparta amb força. Avança uns metres, gira el cap a l’esquerra, el trau de l’aigua i respira.

Repeteix la seqüència fins que arriba a l’altre extrem de la piscina. Torna a començar.Repeteix la seqüència fins que arriba a l’altre extrem de la piscina.Torna a començar.

Mentres té el cap dins l’aigua, obri el ulls i mira a través del vidre de les ulleres de bussejar. Un gran volumen d’aigua fresca i cristalina només per a ella, fan del seu primer dia de bany un goig incomparable.

24 de juny de 2011.

2 pensaments sobre “24 de juny”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s