la llum d’octubre

Encara que la tardor no és la meva estació preferida, perquè les hores de sol s’acurten progresivament reduint el dia a la mínima expresió, sí que es de veres que, les poques hores de llum que resten són d’una qualitat excepcional, com excepcionals són els dies que estem gaudim en este mes d’octubre.

Octubre és un mes especial per a mi, entre altres coses perquè en octubre es celebren les festes Majors del meu poble, perque en octubre vaig vindre al món,i perquè també, en este mes, és quan acostume a començar algun curs formatiu o similar. És per tant el meu punt d’inflexió, el preàmbul i l’estrena del que esdevindrà en els propers mesos.

En octubre, com deia, la llum és molt especial, sobretot la d’enguany que, a falta de boires que ens porten les plujes, ens il.lumina els dies de manera espectacular.

No vos heu fixat?

Hi han determinades hores del dia, sobre tot des de les huit o nou del matí o, les de la vesprada, al voltant de les sis o set, que la llum és nítida, clara, gaire transparent. És una llum dorada que acaricia el paisatge potenciant al màxim el blau del cel, el verd dels pins, el gris de la muntanya, l’ocre dels bancals i el color de les primeres flors de la tardor.

En estos temps que corren de crisi, dificultats i incertidumbre, gaudir de la llum d’octubre i observar el paisatge que ens rodeja pot ser siga una bona manera de sentir-nos millor.

Podria penjar alguna foto, però millor presenciar-la per u mateix. A qué esperes!, eix i aprofita-la abans que la tapen les boires.

2 pensaments sobre “la llum d’octubre”

  1. ..per que un dia com hui del mes d´octubre vas vindre al món…i a estes horetes sense llum ;))… et desitge un FELIÇ ANIVERSARI AMPARITOOOOO!!! ó el que queda d´el…Que sigues molt feliç amb un numeret nou a la teua edat durant aquest any…eh!!! i t´esperem de festa a la comissió que enguany passem llista ;D!!!!

    Besets 😀 😀 😀 😀 😀 :D….

  2. Gràcies Rosa,

    Com sempre te’n recordes del meu aniversari, i això m’alegra molt.
    45, Rosa, són 45, son molts anys!!!

    I a vore si enguany ens anime’m i anem a la festa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s