2 pensaments sobre “20N”

 1. moltes son les pensaments i idees que des d’ahir per la nit em venen al cap. Que si votem amb coneixement de causa, que si aquest es el “joc” democràtic, que si som un ingnorants políticament parlant, que si sabem o no que es el que ens juguem, que si votem a cegues, que si la dreta sols te un partit, però l’esquerra molts… i totes tenen varies visions i versions, positives i negatives…
  Certament tinc el cap fet un lio i estic plena de dubtes.
  I, per prendre-m’ho amb certa “filosofia”: a la Merkel rogando y el Rajoy con el mazo dando…

 2. Àngels, ignorants polítics no sé si ho serem però, curts de mires igual sí, i m’explique.

  Val que és possible que les mesures de l’actual govern (ara en funcions) no ens hagen satisfet, però pesem acàs que el partit guanyador aplique mesures més acertades¿?¿.Jo sincerament pense que no.
  I és que anem a “bandaes” d’un costat a l’altre. De dreta a esquerra i d’esquerra a dreta. Del blau al roig i del roig al blau i així succesivament. I jo em pregunte, acàs no hi han més opcions polítiques on triar?

  Si realment volem un canvi en la manera de fer política, caldria començar a tindre en compte altres colors, ampliar l’espectre i donar força a nous partits per a que no siga la majoria absoluta la que mane.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s