qué vergonya…

Quina vergonya, i quina humiliació. Acabarem sent la burla de tot el món.

La realitat supera amb escriex la ficció. Ni el millor acudit de Gila podria igualar la situació de burla i afront que estem vivint. No queda lloc per a honestedat, decència i honradesa.

Quina vergonya més gran, i açó no ha fet més que començar… No culpables!!!

4 pensaments sobre “qué vergonya…”

  1. La veritat és que jo pensava que era difícil que isqueren culpables, pero almenys per una qüestió de “donar exemple”, haguera estat bé que els haguera caigut alguna condemna.

  2. Però de veres pensaveu que amb un jurat popular anava a haver justicia? Jo no entenc este tipus de justicia, un jutze està anys estudiant per jutgar i ara resulta que la gent del carrer te que corre en eixa responsabilitat. (Sense tindre coneiximents legals, aguantant als advocats que es marejen com volen -amb la seua terminologia-, intentant deixar al costat “influenciències externes”,…) Molt guapet el jurat popular, però ho sent…. a cadascu la seua faena. Ara que també fasen el mateix amb el cunyat del principito!!

  3. I és que clar, el jurat popular és una mostra respresentativa de persones del lloc on vivim, i no hem d’oblidar a qui van votar, per majoria absoluta, les passades eleccions (tot i estar al corrent de la trama per la qual han sigut jutjats)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s