e-learning

La pantalla apareix dividida en cinc apartats de distints tamanys. En la part superior esquerra puc vore una pantalla amb els ppt’s i, en la superior dreta,  la retransmisió dels ponents en directe.

En la part inferior, apareixen les tres pantalletes restants que contenen, respectivament, els arxius, el programa i el xat de les intervencions dels distints assistents a la Jornada On-line, la qual està emitint-se en directe des de Logroño, i en la que estic participant.

Ara mateixa estem en el descans.

És la primera vegada que participe en una Jornada On-line en directe, encara que no és la meva primera experiència on-line, (he fet un master on-line de la Universitat de València i varis cursos formatius).

Es cert que l’aplicació de les noves tecnologies en l’àmbit de l’ensenyament (e-learning) no es algo nou, però és cert també que encara no està massa extesa.

Des del meu punt de vista el e-learning és molt ventajós, ja que ens permet accedir a la formació (o emitir-la)  des de qualsevol lloc i a qualsevol hora  sense llimitacions temporals o espacials, evitant despesses per desplaçaments innecesaris.

Una bona conexió a internet és, en principi, la que ens permetrà   beneficiar-nos de les ofertes  educatives i formatives oferides en distintes parts del món, sense renunciar a viure en els pobles.

El descans ha acabat.

Vos deixe, continue en la Jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s