un percentatge excessiu i una burla

“Seran els pressupostos més austers dels últims anys” . “Espanya necessita reduir el dèficit des del 8’5% de l’any 2011 al  5,3% imposat per Brusseles per al 2012, el que suposarà retallar en uns 35.000 millones de euros”. Recalquen els distints membres del Govern espanyol.

Retallades i augment d’impostos imposats pel Govern Central i per l’Autonòmic, no fan més que succedir-se dia rere dia.

Sense anar més lluny, a partir d’este diumenge 1 d’abril, el gas s’encarirà un  5% , un 7% l’electricitat i un 3% el butà. Els ministeris retallaran els seus pressupostos un 17% (uns 27.300 millions d’euros) i a estos retalls i pujada d’impostos estatals cal afegir les retallades efectuades a començament d’any pel Govern Valencià.

Mentres tant, l’ajuntament del meu poble que no enten ni de dèficit ni deute i, pareix estar alié a tots els retalls i pujades d’impostos, aprovà ahir, dia 29M, amb el vot popular, el sou de la Sra. Alcaldessa. Un magnífic sou que representa ni més ni meyns que un 5% del pressupost total de l’ajuntament. Un percentatge excesiu, per a este xicotet i humild poble, i que no es correspon en absolut en l’austeritat proclamada pel seu partit.

Sense dubte un fet injust i humiliant  per haver-se aprovat eixe sou i  el que és pitjor, un gest de provocació i burla a tots per haver triat justetament el 29M per a fer-ho.

 La alcaldesa de Sella, de 650 habitantes, cobrará el 5% del presupuesto municipal

4 pensaments sobre “un percentatge excessiu i una burla”

 1. Una mostra més de que la crisi “no és per a tant”. I és que hi han diners per al que cal, si senyor. Trist, molt trist.

 2. Hi haja crisi o no, els de dalt mai no pateixen: sempre ixen guanyant. Però és que, a més, es burlen de qui ix perdent amb actes tan deplorables com pujar la factura de la brossa alhora que es pugen el sou. Com diria aquell: açò ja és “burlesca”.

 3. Ací, uns apretant-nos el cinturó per a que altres se l’afluixen.

  Efectivament la factura de la brossa ha pujat de 31,84€ en 2011 a 46,00€ en 2012, ni més ni meyns que un 50%. Una autèntica barbaritat que algo puga pujar un 50% d’un any per altre!!!
  I és que, pagem més que en La Vila!!! En La Vila la factura de la brossa per a 2012 es de 40,57€
  Més que trist és una poca vergonya diría jo.

  Però…, encara ens passa poc!!!

 4. Sí, encara ens passa poc. Jo almenys espere que tot el món, sense excuses ni històries, entenga que aixó és una barbaritat en estos temps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s