un cavall més ràpid?

Ara, que les retallades volen fer-les servir per a dur a terme canvis per eixir de la crisi, no sé per què, em ve a la ment una frase de Henry Ford, que quan la vaig sentir per primera vegada em va impactar tant que se me va quedar registrada en la memòria.

La frase en qüestió estava relacionada en els plans de Henry Ford en construir un nou carruatge més ràpid, i era la següent”:

“Si li hagués preguntat a la gent quin volien, m’haurien dit que un cavall més ràpid” La gent mai s’hagués imaginat un carruatge com el que finalment va construir Henry Ford i que fou una autèntica revolució per al progés.

Atenent a esta frase, i pensant en la situació actual de crisi i retallades abusives que patim (i,… patirem), se m’ocurreix que igual la solució a la crisi (les retallades) l’estem considerant com eixe cavall que corre més ràpid i en realitat l’hauriem d’intentar vore com ho va fer H.Ford, és a dir com algo totalment distint i desconegut fins al moment, com algo que per novedós no ens ho podem ni imaginar.

Innovacions que sense dubte haurien de vindre donades per intentar fer un canvi de visió, com el que va fer Henry Ford, doncs si tots continuem mirant al mateix lloc seguirem veent les mateixes coses i per tant pensant en eixe cavall més ràpid i en res més.

La solució, doncs passarà per descobrir eixe “carruatge a motor” i, que sense dubte caldrà buscar en un lloc distint d’on busquem fins ara.

Però quan començarem a mirar a altre lloc?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s