2 pensaments sobre “la millor eina”

 1. Ara, amb tot allò que estem vivint, s’escolten i lligen moltes coses. Algunes no son mes que destrellats de polítics que, de vegades, han oblidat qui son i d’on venen…

  Rumie soles, o amb els amics, sobre el que està passant a l’educació i crec que el mestres (com a colectiu no com a individu, que ja sabem que cada persona es diferent) han fallat en una cosa i es no eixir al carrer abans. No haver avisat del que estava passant des de fa 3 o 4 anys a l’escola pública… perque ara, des d’aquesta societat tant manipulada per la prensa i els politic, som incapaços de veure mes enllà d’uns funcionaris als que els han baixat el sou i per això es queixen. (Trist, però real. Ho he escoltat ja massa vegades).

  Estan carregant-se l’ensenyament, el sistema sanitari, judicial (si es que aquest realment ha funcionat be en algun moment), els serveis socials… i el pitjor es que ningu diu res mes enllà de la “barra del bar” i els politics continuen pensant que no tenen que justificar res davant ningú del mal que estan fent.

  Jo vaig estudiar a la pública i soc molt concient que sense l’ensenyament públic no haguera arribat fins ací. Que no se si es millor o pitjor… però a la fi es el meu camí perque he pogut fer-lo.

 2. Molt bona reflexió Àngels!

  I és que, gràcies a l’escola pública HEM POGUT estudiar tots aquell fills de famílies més humilds, i conseguir un lloc de treball. Els nostres pares, per desgràcia, no van tindre oportunitat d’estudiar, i no per falta d’aptituts, (que probablement en tenien igual o més que els rics), sino per falta de recursos econòmics per poder-se costejar una carrera.

  En estos retalls i augment de tases acadèmiques, els polítics, pretenen tornar a l’època que només estudiaven els rics¿?¿? Ahí anem.
  LAMENTABLE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s