s’arrimen festes

hqdefaultAjustar menús, comprar banderetes, preparar disfreces, seleccionar música festera, és temps d’anar enllestint tot per a les festes i és que, l’entrega del llibret ens recorda que les festes ja les tenim ací.

Com cada any, el primer cap de setmana d’octubre, Sella celebra les seues festes patronals en honor a la Divina Aurora. Unes festes esperades per tots, i preparades per la Commissió de torn formada, la majoria de les vegades, per integrants de barraques del poble, que són les encarregades a més més, d’animar el poble al llarg de tot l’any.

Loteries, bingos, sopars de Nit Vella, batudes de javalí, paelles, Festes de Sant Antoni, Fira d’Abril, Far West, cabalcades de Pare Noel i dels Reis Mags, Carnestoltes,sopars d’estiu, fira de mostres, setmana cultural, i un llarg etcétera són les activitats que  la Comissió realitza per tal d’arreplegar diners per a les festes majors. Una faena, (encara que més be diria jo, faenata) altruista i desinteressada que dota a Sella de cultura, festa i tradició.

I és que, si hi ha alguna cosa que uneix al poble per damunt de tot són les festes majors.

Esperem que el temps ens acompanye, que ens ho passem tots d’allò més be,i que tots siguem pacients en les barraques i els barraquers, doncs si algú molesta ara, altres han molestat abans i d’altres, ens molestaran més avant.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s