Sella en l’aire

No es que Sella salte pels aires (al meyns de moment), es tracta del nou projecte del Cabiló: CabilóRàdio. La ràdio de Sella. 

Participació, altruisme, desinterés, generositat, colaboració, implicació és alló que supose ha impulsat a un grup de joves del meu poble per a mantindre informat i entretingut al poble de Sella.

Un grup de joves carateritzat per la seva capacitat i competència, i sobretot, interdisciplinarietat. La seva formació es tan dispar, que en l’equip podem encontrar músics, periodistes, ingeniers, economistes, mestres, historiadors, sanitaris,…, estimulats, sense dubte, a treballar junts en este extraordinari projecte, pel seu amor al poble de Sella.

Dedique doncs, este senzill post a tot l’equip de CabilóRàdio  i anime a tothom a seguir la seva programació, repleta de interessants notícies, apassionants històries i sugeridores entrevistes i propostes musicals.

Sella en l’aire, per molts anys.

4 pensaments sobre “Sella en l’aire”

 1. Sí que són variades les propostes, pero, com ja t’he dit, també t’animem a que faces el teu programa!

 2. L’altre dia ja ho commentava, i és que després de sentir-vos, jo no em sent capacitada per a fer cap programa.
  la veritat…

 3. Jo compte amb tú per a fer un “ara em toca a mi”. També podem fer un especial sobre Björk, (tinc pensat fer varis especials de grups/solistes que per a mi són essencials i “assequibles” a qualsevol orella: Neil Young, PJ Harvey, 4000 som prou amb algú del poblet que en sàpiga un poquet d’aquests artistes i he trobat col·laboradors) per exemple, cosa per a la qual estás prou més capacitada que jo…
  Açò és com les pringles, quan fas pop, ja no hi ha stop…

 4. Björk!
  Qué casualitat, este dissabte passat vaig vore un pel.lícula on apareixia com a protagonista. Feia molt que no sabia res d’ella.
  És un artista molt polifacètica, que em té fascinada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s