estem d’aniversari

Ui, sorpresa! Mire el lateral dret d’este blog i em done compte que estic d’aniversari. Ahir, dia 23 de febrer per a ser més exacte, este blog cumplia quatre anys de vida.

Per curiositat consulte l’estadística del blog i comprove que durant estos quatre anys he publicat 400 entrades, s’han fet 1.326 comentaris i han entrat 41.605 visites. Xifres que per sí mateixes diuen res o poc, estan ahí encara que crec no són massa importants. Tal vegada, el més interessant seria saber què em va espentar a crear-me el blog i per què, després de tots estos anys continue  tenint un blog?. (Difícil pregunta, en realitat)

Per a combatre l’avorriment?… No. No sol avorrir-me.

Per qüestió de moda?…No. De ser així, ja l’hagués deixat de costat ja fa temps.

Per capritxo?…No. Crec que no sóc capritxosa.

Aleshores, per què?

Després de pensar i descartar els motius anteriors, pot ser estes siguen les raons principals:

En primer lloc, aprendre a escriure i comunicar, i també pensar i raonar. Escriure al blog m’ajuda a pensar sobre ideas complexes i intentar simplificar-les. Goje molt amb esta activitat.

També m’agrada molt que la gent visite el blog i si ho considera oportú, comente.

I, finalment, però no meyns important, és saber que, amb este blog (i amb l’anterior IMAGINA… , al qual també li tinc molta estima per ser el primer) estic deixant com una espècie d’herència (per dir-ho d’alguna forma) als meus descendents. És com una espècie de llibre-diari que podran visitar per a conèixer com era i com pensava la seva avant-passada i conèixer un poc sobre la realitat que l’envoltava.

Per estos motius no vull que el meu blog muiga i preten seguir amb ell per molt temps. Sé que no és un blog professional, ni específic, tampoc massa sorollós però tal vegada m’acompanye durant tota la meva vida.

8 pensaments sobre “estem d’aniversari”

 1. Per que eixos quatre anys han passat volant lleginte.. Avant xicona amb el bloc, que tu ho vals. 🙂

 2. Gràcies Amparo, per compartir eixa herència tan rica amb tots nosaltres. Per els valors, queixes, sensacions,..tan personals que saps que ens afecten de la mateixa forma ;D!! Som de eixe grupet de personetes que ens importa el que li passe al que tenim al costat.
  Jo de major, saps que vull ser com Tú, )). Gràcies per escriure al blog )). (jo el llig amb retard, però el llig)

 3. Com que de major vols ser com jo¿? Acàs estàs dient-me “auela”¿?¿?
  jejejeje 😉 És broma, Rosa.

  Gràcies a vosaltres.
  Rosa, no saps la sort que he tingut de conèixer-vos a tot el grupet. 🙂

 4. Ei… enhorabona! m’encanta el blog i m’encateu vosaltres… jo de major també vull ser com vosaltres… tot un exemple a seguir, dones, treballadores, amb il·lusions, esforç, tenacitat… jo de major vull ser com vosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s