dedicat a ell

Pensaves que no havia d’arribar mai, però ja veus, tot passat i superat. Ha estat un any bastant dur per a tu, que no acostumes a passar molt de temps davant dels llibres. Tens molta capacitat però cal exercitar-la diariament, ja que la capacitat sense la constància diaria no val per a res.

La recent graduació del passat dissabte, després d’haver superat els examens de Batxillerat i les proves de selectivitat, marcaran un abans i un després en la teva vida, que si be ara encara no n’eres conscient, amb els anys te n’adonaràs.

I és que a partir d’ara se t’obri un ventall de oportunitats, on hauràs de triar estudiar allò que més t’agrade per a que les hores que hages de passar davant dels llibres més que un esforç et suposen una satisfacció i un goig. Has de pensar que és allò que més et pot omplir, independentment d’on hages d’anar per aconsseguir-ho,  ja siga a centenars de kilòmteres o per què no? a la vora de casa.  Has de pensar en tu i no en el que puguen pensar els demés.

I ja per últim, m’agradaria dir-te que si be la inteligència intelectual, entesa com la capacitat de pensar i raonar, és una part important en el teu creiximent personal, no pots oblidar mai que, altres habilitats  com per example apreciar i expresar  les teues emocions i entendre les dels demés, són tant o més importants per a poder aconseguir un correcte desenvolupament que et permetra conviure amb armonia amb tu mateixa i amb els que et rodegen.

Enhorabona Bernat! i gràcies per donar-me permís a publicar este post.

29b5e5f4fe29699a24812257330e2ff9

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s