primeres boires

Tenia pensat anar a fer uns llargs a la piscina, però un ventet un tant fresquet i una boireguera que cubreix tot el poble han fet que desistira de la meua intenció de banyar-me. La piscina està enclavada en el lloc que ocupava anys enrere una era de batre i sempre corre ventent i avuí, si cap, amb més instensitat que el de costum; a més a més l’aigua de la que es proveix, ve directament de una font natural, així que sempre sòl estar bastant gelada i hui m’imagine que encara més, perque l’ausència de sol haurà impedit que l’aigua s’escalfara prou.

Per a mi no és cap problema que l’aigua estiga gelada, (que no gèlida) particularment, la prefereix freda perque m’encanta notar eixa sensació de gelor en el meu cos, sobretot en eixe primer contacte amb ella.  És una gelor revitalitzant, que t’estimula els músculs, i afavoreix la circulació de la sang, capaç de sacsar-te totes i cadascuna de les parts del cos, des dels dits dels peus, fins als cabells del cap,  però també m’agrada la calidesa que proporcionen els rajos de sol,  (ausents esta vesprada),  per a  recobrar la temperatura i evitar que el cos s’entumeixca una vegada fora de l’aigua.

Són les 19h 11m, i unes boires espeses i blaves continuen avançant des de l’Arc fins als Aguilars, unes mosques inquietes i queferoses no paren de rodar-me per davant del teclat de l’ordinador, senyalaran pluja?

2 de juliol, ja voràs com els pedregueros van i acerten en les prediccions de Stª Llúcia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s