ENHORABONA A L’AGRUPACIÓ D’ELECTORS DE SELLA

I…, un fort aplaudiment de tota la gent que ens haviem congregat a la  porta de l’ajuntament per conèixer el resultat de les eleccions, ha coronat l’aclaparadora victoria del GRUP D’ELECTORS DE SELLA.

Llàgrimes d’alegria han saltat dels meus ulls perquè a la fi, la ciutadania ha obert els seus i ha donat un vot de confiança a este excepcional grup de gent de Sella amb ganes de treballar pel poble, perquè este grup i només este, és el futur de Sella.

LA MEVA ENHORABONA A L’AGRUPACIÓ D’ELECTORS DE SELLA!!!

 aplausos

4 pensaments sobre “ENHORABONA A L’AGRUPACIÓ D’ELECTORS DE SELLA”

 1. I la meua enhorabona també a l’ Agrupació d’electors de Sella!!! Ja tocava treballar per i amb el poble!!! Sou grans!! Que llàgrimes més bones són eixes Amparito :))))!!! Que emocions i que satisfacció!!!
  Gràcies AES!!!!

 2. Rosa, por fin una brisa de aire fresco ha llegado a Sella.
  Ara només cal que ploga, seria la felicitat absoluta 😉

 3. Jo estava en casa en Alacant i, quan em van enviar el primer escrutini parcial, no em vaig posar a pegar bots i ballar d’alegria per dins de casa perquè mira, em va entrar un poc de vergonya.
  Però, xé!, que estava eufòric!!!

  La meua enhorabona a ells i a tots els que els hem recolçat. Com has dit, són un “excepcional grup de gent de Sella amb ganes de treballar pel poble”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s