el meu temps

Eixes plantes que des de fa uns mesos em miren dient-me que només amb aigua no poden sobreviure, que a vore quan les abone i les regale un  poc de substrat universal.

O, eixe llibre que de tant en tant s’obri aventant les seues pàgines incitant-me a continuar a esbrinar el lloc on es troba la protagonista de la història.

O, eixa partitura que tant se me resisteix per llarga i complicada, les vegades que les seues notes musicals han saltat del pentagrama i m’han agafant dels braços seduint-me per apropar-me a ella.

I, que ni dir té el blog, tant desamparat i descuidat que no sé com no ha migrat cap una altra plataforma.

Ara, ja, per fi,  dispose de temps per a tots vosaltres, plantes, llibres, partitures musicals i blog. Blog i plantes encapçalen la llista. Les primeres entrades amb trellat al blog es publicaven a final de maig i les aportacions de substrat universal i abonament a les plantes finalment han pogut ser este cap de setmana.  Només publique este post m’empraré a fons amb les notes musicals de les trompetes de l’Apocalipsi de Oscar Navarro, i amb les lletres per buscar on es troba la Isabel de Antonio Tabucchi.

I és que, ara que tinc temps comence a respirar més esplaiada, perque temps i oxigen són imprescindibles per a la vida, doncs sense ells ens ofeguem.

Doncs, comença el meu temps de gaudir i divertir-me amb totes estes activitats que tant m’agraden, tal vegada insignificants però molt important que les faça.

burbuja2-1

2 pensaments sobre “el meu temps”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s