el 8 de març també per a les més silencioses

Com cada huit de març, les activitats per a commemorar el dia de la dona treballadora es donen lloc al llarg de tot el món.   Tothom reivindica drets que al cap d’una setmana semblen oblidats, com semblen també oblidades aquelles dones que no entren en la definició estricta de “treballadores”, és a dir, aquelles que encara que exerceixen la seva tasca dins de casa per a mantindre la família, no obtenen cap retribució. Parle de les mestresses de casa.

Les mestresses de casa eixe colectiu de dones massa vegades oblidat  i per eixe motiu meynspreat que silenciosament han contribuït enormement a construir la història de la nostra societat. Un colectiu de dones que m’agradaria visibilitzar en el dia d’avuí.

Dones com ma tia, ma mare, la meua veïna, la de més enllà, les del carrer, les del tot poble en general  que no es consideren ni valentes, ni intrèpides, ni tan siquiera valeroses  però que sense el seu quefer diari silenciós, constant, reservat, discret i tranquil han fet que el nostre poble continue viu i en funcionament.

El meu 8 de març va per totes elles, per a que no caiguen en l’oblit!

2 pensaments sobre “el 8 de març també per a les més silencioses”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s