la meva experiència facebook

Qui anava a dir-m’ho a mi!.  Jo, que sempre havia renegat obrir-me’n un pel temps que podia pedre tafanejant en la vida dels demés. Ara, de sobte, em sorprèn a mi mateixa escodrinyant-la a través del Facebook.

“Però que estàs fent?” em pregunte molt a sovint sense saber massa be la resposta,  perquè en realitat és algo que no vull fer però, sense adonar-me’n estic pantalleta del mòbil en mà i dit polze amunt, avall, a detra i a esquerra, mirant que hi ha de nou en la xarxa social.

Imatges, fotos, revelacions, aconteciments i demés novetats de gent coneguda; cites i reflexions; articles de premsa i alguns curtmetratges són els continguts que majoritària i habitualment apareixen en el Facebook.

Com ja he dit abans, en moltes ocasions em pareix una pèrdua de temps, però he de reconèixer, que en línies generals, encontre en Facebook una plataforma excel.lent, per la capacitat d’interconexió i búsqueda,  i per que permet interactuar amb facilitat amb gent i amics  que estan a prop i  altres que estan a millers de kilòmetres i perquè possibilita conèixer a gent nova sense cap esforç.

I sense més, esta és la meva experiència Facebook, encara que jo continue fidel al meu bloc, el de WordPress.

facebook

 

 

3 pensaments sobre “la meva experiència facebook”

  1. El meu facebook es força avorrit, potser només un 5% dels que tinc agregats generen contingut assíduament.

  2. Amor – Odi és el que sent jo pel Facebook, perquè tot i que no m’agrada massa, no deixe de connectar-me a tot hora. Supose serà ara la novetat i més endavant passaré mes d’ell

  3. Depèn de quines persones o institucions tinguis agregades, no deixarà d’atreure’t per la novetat. Jo vaig trigar molt a entrar-hi, i també pensava que el meu interès per la nova xarxa aviat s’esvairia, però no va ser pas així. També em va passar amb Twitter, que ara és la meva principal font d’informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s