Una vintena de litres

Només han caigut una vintena de litres d’aigua de pluja però, han resultat una bendició per a les plantes de ma casa. Les del patiet de l’entrada, les del terrat, les del balcó, totes han reviscolat a les poques hores de ploure.

Al patiet tinc un un gerrò amb una planta trepadora que s’enrrama en l’estiu formant un ombratge i que serveix per a refrescar un poc la  casa; quan arriba la tardor perd el fullatge i hi deixa entrar els rajos del sol. En un altre gerrò tinc una xeflera que vaig comprar esta primavera en una de les paraetes de la Comissió de Festes 2016. Esta planta ha creixcut tant, que s’ha convertit en un tapís verd que cubreix la paret sensera i oculta l’aparell de l’aire acondicionat. Per en terra tinc alguns tests amb plantes més menudes com alfàbegues, palmeretes, geranis i margarides.

A un costat del terrat tinc una jardinera amb 2 ficus “enanos” i una palmereta, a l’altre costat un gerrò amb una buganvilla amb flors. Totes són plantes molt resistents, d’altra forma no podrien suportar les altes temperatures de l’estiu. A vegades les carganeres han  construit nius en les seues rames. És com tindre un jardí en el terrat de ma casa.

Els balcons els tinc ple de tests en diversitat de plantes, algunes tenen multitud de flors, altres pengen cap avall. N’hi han que han estat comprades, altres regalades i unes poques plantades de llavoretes que m’han donat. L’ùltima adquisció ha estat un parell d’oliveretes que vaig comprar el mes passat per tal d’adornar la porta de ma casa amb motiu de la majoralia de les Festes de la Divina Aurora i  que ara llueixen tant als balcons com al saló de casa

M’encanten les plantes, és evident, goje cuidant-les i vegent-les crèixer, i per cert, feia temps que volia tindre unes oliveretes.image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s