nadar a soles

Anar a soles als llocs era algo que mai li havia importat, no li asustava la soletat i l’anonimat erà un estat amb el que sempre s’ havia sentit a gust. Controlar la situació, per complicada que fora, li proporcionava una descàrrega d’adrenalina com pujar i baixar una muntanya russa.

Duia un mes freqüentant eixes instal.lacions on no coneixia a ningú, o això pensava ella. Arribava després de la faena, entrava, saludava amb un discret “hola”, i s’enfilava exaltada cap als vestuaris. Saludava de nou amb un altre discret “hola”  i s’enfundava traje, gorro i  ulleres de bany per a dispossar-se a nadar. Estava tranquila i segura que amb eixe uniforme no hi hauria persona que la reconeixeria.

Entrava en el recinte de la piscina, buscava un carrer buit i s’enfonsava en ell sentint com l’aigua acaronava totes les parts del seu cos.

U, dos, tres, cap a fora per la dreta;  u, dos, tres cap a fora per l’esquerra; u, dos, tres, cap a fora per la dreta, u, dos, tres cap a fora per l’esquerra; …. i, ja hi havia arribat a l’altre extrem de la piscina.

Enfonsava de nou tot el cos en l’aigua i espentava l’aigua alternativamente amb els braços i les cames; treia el cap per a respirar. Tornava a enfonsar el cos completatment en l’aigua i de nou començava la sèrie. Unes quantes vegades més i ja estava a l’extrem oposat de la piscina.

Uns vint minuts més tard, s’havia fet 35 llargs

Quan relaxada i satisfeta eixia de l’aigua, des del carrer del costat de la piscina una xica menudeta pronuncià un:  “Hola Amparo”, una antiga companyera de l’institut la saludava, i que per a reconeixer-la, va tindre que retrocedir uns 30 anys en la seva memòria i vore’s també a soles en les classes de l’antic institut de batxillerat de la Malladeta.

 img_0010

2 pensaments sobre “nadar a soles”

  1. Sí, és de veres. Però, el pijor de tot és que quan finalment reconeixes a algú que feia temps que no veies, i no te’n recordes del seu nom. Vols morir-te !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s