L’anunci imminent del tancament de l’oficina bancària del Banc Sabadell a Sella

Ahir el poble va amanèixir amb fulls per a arreplegar firmes per a evitar el tancament inminent de l’única oficina bancària que el Banc Sabadell disposa a Sella.

El xicotets comerços estan colaborant en l’arreplegada de firmes, deixant en els seus mostradors els fulls per a tot aquell que, mitjantçant la seva signatura, vullga expresar la seva oposició a la clausura de l’esmentada oficina bancària.

Una oficina que ha estat donant servei a Sella des dels anys cinquanta, primer com La Caja de Ahorros de Alicante y Murcia, després com La CAM y finalment com El Banc Sabadell, i on la gran mayoria de les persones del poble li han confiat els seus estalvis, fruit del seu treball al llarg dels anys.

Amb el tancament de l’oficina bancària a Sella, que es durà a terme amb tota probabilitat, a pesar de les signatures arreplegades, el poble es vorà greument afectat, a l’igual que els demés poblets de la nostra comarca, i comportarà un greu colp contra el seu complicat desenvolupament.

Però d’això no volen saber-se’n res els directrius que manen tancar estes oficines. Des de l’altura dels seus sillons presidencials, són incapaços de posar cara i cos als números que hi han darrere dels comptes bancaris de les oficines de poblets com Sella, cossos de persones majors que tindran enormes dificultats en poder fer qualsevol tramitació per cobrar les seues pensions o per gestionar els seus estalvis, perquè es voran obligats a desplaçar-se varis kilòmetres fins a l’oficina més pròxima. Cossos de joves que han apostat quedar-se a viure al poble passant per alt alguns incovenients i este pot ser siga un altre a afegir, o cossos d’autònomos que les entorpirà més si cap la seva activitat econòmica, entre altres.

La pèrduda d’este servei ofegarà un poquet més als pobles menuts com Sella.

I quina economia és eixa que no facilita la vida de les persones? Quin mèrit tenen eixos directrius i presidents d’entitats bancàries que per a fer quadrar els seus comptes no els tremola la ma en tancar oficines i deixar sense servei als més vulnerables? Eixa és tarea fàcil i molt simplista, no cal saber molt de números, lo difícil, però també més lloable i encomiable, seria no deixar als teus clients, molt d’ells de tota la vida, en l’ estancada, sense alternativa ni capacitat de reacció.

Actes com aquestos diuen molt del rerefons d’estes entitats.

I és que, l’economia, com els avanços tecnològics, si no  faciliten la vida a les persones no serveixen per a res, i entitats bancàries com ara, Banc Sabadell capaços de tancar oficines de pobles com Sella no són dignes de la confiança de les persones.

2 pensaments sobre “L’anunci imminent del tancament de l’oficina bancària del Banc Sabadell a Sella”

 1. En veure el teu “post” vaig avisar i hem arribat a temps per a la junta.

  http://www.annanoticies.com/nota-de-premsa-de-nemsabadell/
  Nota de Premsa de Nemsabadell

  En la seva intervenció a la Junta General d’Accionistes de Banc Sabadell en Victor Baeta en representació de Nemsabadell ha adreçat a la direcció general de l’entitat:

  – Dues propostes:
  1- Tenir en compte en les ampliacions de capital els petits accionistes no especuladors, amb molts anys de fidelitat i vinculació al Banc creant un tram amb condicions especials per aquest grup d’accionistes.

  2- Demanar a Banc Sabadell la seva incorporació al patrocini per a demanar la creació del donmini de primer nivell d’internet .VAL

  i una petició:

  1- Que es reconsideri i no es dugui a terme el tancament de l’oficina que Banc Sabadell té a la població de Sella a la Marina Baixa i continui donant servei, Bon Servei, als clients d’aquesta població.
  ———————————————————-
  Nemsabadell
  http://www.nemsabadell.eu/

  NEM Sabadell (Núcleo Estable de accionistas Minoritarios del Banco de Sabadell) tiene su precedente en AIVCAM (Associació d’Impositors Valencians de la CAM), asociación que negoció con el Banco de Sabadell el canje de las participaciones preferentes y deuda subordinada de la CAM y continúa negociando una salida satisfactoria de la denominada ‘Campaña de Vinculación’, para los clientes conservadores que les endosaron de manera heterodoxa las cuotas participativas.

 2. Víctor Baeta, Moltíssimes gràcies per la petició efectuada, com a President de NemSabadell, a la Junta General d’Accionistes del Banc Sabadell del dia d’ahir, 30 de març de 2017, per a que reconsideren la seva postura i eviten el tancament de l’ùnica oficina que el Banc Sabadell disposa a Sella.

  Publique en breu un nou post per a fer ressò del seu comentari al meu Bloc en relació a la seva a INTERVENCIÓ COM A PRESIDENT DEL NEM SABADELL A la JUNTA D’ACCIONISTES DEL BANC SABADELL, 30 MARÇ 2017, remarcant el seu recolzament per a que no es duga a terme el tancament de l’oficina.

  Moltes gràcies de nou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s