Pèrdues i Absències

En maig de 2018 intentava descriure el dolor sentit per la pèrdua de ma mare, però gaire podia. Se me feia tant díficil escriure…

Des d’aleshores, no he estat capaç de escriure res mes. Un enorme bloqueig mental m’ho ha estat impedint tot este temps.

Un any i pico després i amb la serenitat personal que el temps m’ha anat aportant, reprenc esta extraordinària afició que tant em reforça i benefícia.

Este es l’Escrit sobre la pèrdua i absència de ma mare que vaig fer el maig de 2018:

Dos mesos fa que te n’has anat i encara puc sentir la teua presència. Em costa tant poder escriure…… 

Quan estic a soles, note més la teua absència. Una teranyina d’aigua salada inunda els meus ulls i la vista se me fa borrosa.

Qué buidor i quina desolació mes gran. Com unes arpes afilades que s’enfonsen en les profunditats de les meues entranyes, desgarren una ànima malmesa. La meua.

Es el dolor de la pèrduda de ma mare.

Ma mare… Que difícil se me fa continuar sense tu”

Ara, de nou, en juny de 2019, la pèrdua d’una amiga em fa reviure el mateix dolor desgarrador sentit per la pèrdua de ma mare.

Que injusta es a vegades la vida i que present hem de tenir sempre la mort.

Eixa mort que, quan ve a buscar als nostres éssers més volguts, et sacseja de dalt a baix i t’obliga a replantejar-te la vida.

Eixa mort que hauríem de tenir sempre present, no per angoixar-nos ni desesperar-nos, sinó per a aprofitar i disfrutar de tots i cada un dels moments de la nostra vida, fer allò que més ens agrada i intentar ser feliços. Sense por, sense desassosseg, sense torbacions. Com ells voldrien que ho fèrem. Com ells voldrien que ho fórem

Perquè sóm tan efímers…

Mirem al cel i allí, entre la infinitat de l’univers, segur encontrarem la tranquilitat i la calma, i qui sap també, els nostres éssers més volguts.

Sempre presents en mi 🌟

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s