Temps de confinament

Segona setmana de confinament. Diumenge 29 de març de 2020. Són les 13:24. Després d’una setmana hivernal, tenim un dia radiant de primavera, però no per massa temps. Uns nuvolots asomen el cap per darrere les muntanyes de l’Aguilar.
Estic al terrat de ma casa. Les vistes, com sempre, són excepcionals. Un lleuger ventet s’acaba d’alçar, espere ens deixe dinar hui ací dalt al terrat. Seria una bona manera de trencar la rutina d’estos dies.

Esta setmana passada ha sigut la primera de teletreball. Desviaments de cridaes, Administració Elctrònica en el ordinador personal, accés a E-mail del treball, missatges per telegram; reunions virtuals per Whatssap. Tot un desplegament telemàtic per a continuar treballant pels qui mes pateixen les conseqüències del Coronavirus. Reinventant-nos cada dia en la manera de treballar, de relacionar-nos entre els companys; també adquirint hàbits a marxes forçades per tal de no sucumbir a l’angoixa i desesperació. No és moment d’això. Ara més que mai hem d’estar a l’altura de les circumstàncies. Donar la talla, com se sòl dir.

Treballar, cuidar-nos i cuidar als més vulnerables. Preocupar-nos pels qui mes volem, preguntant com estan i com s’encontren. L’interès que mostrem cap als demés i el mostrat cap a nosaltres reforça el sistema immunològic tant o més, que un eficaç medicament. Estar confinats és sinònim d’estar aïllats, però no de romandre allunyats.

El confinament també és un bon moment d’introspecció. Un viatge cap a l’interior de nosaltres, segur que ens descobreix racons personals que amb tota probabilitat ens ajudarà a conèixer-nos i comprendre’ns millor.

Salut i resistència !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s