27 de març 2017

( El relat comença en el post “novembre 2016 comença el malson” publicat el 19/10/2020)

Hui és un dia assenyalat, 27 de març.

Ma mare continúa ingresada al hospital, fa un ratet que acabem de vindre de vore-la, està millor i pot ser el dimecres o dijous li donen l’alta. Tot dependrà de com evolucione.

Huí li han fet una analítica de sang i encara que a ella sempre li eixen els indicadors prous alterats, al meyns l’activitat dels renyons és bona i respon a la medicació.

Per altra part, jo huí he anat a la cura de les ferides i van be, encara que em molesten molt, sobretot la de baix del braç, la ferida dels gànglios. L’infermer m’ha dit que aixó és normal, i que em durarà al meyns uns dos mesos, ja que la ferida interna és molt gran.  També li he comentat que no tinc sensibilitat just baix del braç, és a dir, no me’l note, com tampoc la part inferior de la punta de la llengua. Em diu que l’operació va ser de envergadura i per tant la recuperació també ho serà. Li dic que em quede més tranquila si tot el que em passa entra dins de la normalitat.

Cal dir que ara mateixa està celebran-se una reunió als baixos de l’Ajuntament pel tancamanent inminent de l’oficina bancària del Banc Sabadell a Sella. Només puc dir que no tenen vergonya, i com diuen els castellans, són uns “sinverguenzas”. Un servei meyns, un cop molt fort per al poblet que afectarà molt negativament al seu ardu i complicat desenvolupament.

Resistirem, però… fins quan?

I ja per a finalitzar, avuí es compleixen 17 anys de l’ingrés en l’hospital del meu fill quan tenia 4 anyets per una bronquitis asmàtica  que el va retindre durant 4 o 5 dies, i 17 anys també de la mort d’un jove veí de Sella.

I açó és tot per huí, que no és poc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s