18 de setembre 2017

(El relat comença en el post “novembre 2016 comença el malson” publicat el 19/10/2020)

Avui he tingut cita en l’hospital de Sant Joan, amb la d’avuí comence el període del tractament de la ràdio.

He anat a la finestreta de secretaria tal i com em varen indicar per telèfon i l’administrativa que m’atés, al preguntar-me les meues dades personals i vore que vivia a Sella i el meu cognom era Alemany, m’ha dit que son pare també era de Sella, però com s’en va anar del poble quan encara era molt menut (nou anys tenia) no hi tenia enyorança, i no els va parlar molt d’ell. José Cantó Asensi, diu que li deien.  Molt xarradora, m’ha dit també que tenia unes conegudes a l’hospital que les deien Alemany, una tal Maria “la guapa” i dos amb el nom de Pilar. Ha cridat a una de les Pilars i li ha dit que hi havia una persona (o siga, jo) li ha dit el meu nom senser, per si em coneixia, però la tal Pilar no ha sabut qui era jo, ni tampoc jo qui ella, i meyns sense vore-la. M’ha dit que tenia una cosina anomenada Amalia, en casa a Sella, i amb eixa referència li he fet saber que creia qui era, doncs a Amalia la coneix i a la cosina pot ser que també. Estant allí, en la finestreta, un home en bata blanca ha dit el meu nom, li he dit que era jo. Ell era l’oncòleg meu de referència que en pocs minuts m’ha atendria.

Després d’uns minuts en la sala d’espera, el metge ens ha fet passar a la seva consulta, abans ens havia donat uns fulls informatius sobre la radioterapia, per a que els llegira.

M’ha obert una història mèdica, m’ha informat sobre els efectes secundaris a curt i llarg termini que em pot provocar la ràdio, així com el planing de les sessions de ràdio a administrar i el que anavem a fer-me hui.

Hui, a més de la consulta amb l’oncòleg, n’he tingut amb el radiòleg que m’ha “tatuat” per a fer-me el “molde” per a la ràdio, i també m’han fet un TAC.

En uns dies em cridaran per començar la primera de les aproximadament 19 sesions diaries de ràdio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s