7 d’octubre 2017

(El relat comença en el post “novembre 2016 comença el malson” publicat el 19/10/2020)

Avuí és l’aniversari de ma tia Teresa, 91 anys, tota una campiona. Ahir ma mare va tindre visita, el seu germà major, mon tio Ramon, que va pujar de La Vila amb la seua filla Teresa i el seu gendre, Kiko, a ca ma mare. Ma tia Teresa, acompanyada per la seua filla, va acudir també per a vore’l i estar un ratet amb ells.

Per a l’ocasió, la meua cosina Tere, la filla de ma tia Teresa, va fer una coca dolça, i jo vaig comprar dos botelles d’orxata per a berenar tots. Vàrem passar una rato molt entranyable i divertit alhora. Les meues cosines els van retratar, tan vellets el tres ja…

Ma mare, tot i ser la més menuda dels cinc germans, (es lleva 18 anys amb mon tio Ramon i 14 amb ma tia Teresa), està la més delicada de tots. Ells dos han tret la genètica de son pare, el meu benvolgut i longeu avi Ramon que va morir als 94 anys; i ma mare la de la seua, la meva avia Teresa, que va morir als 77 anys. I ella ho sap, i per això està sempre trista i malhumorada, també perquè està delicada, una forma de dir que està malalta, prou malalta, i la paga amb mon pare. Pobre mon pare, com si ell tinguera la culpa. Quanta paciència té!!!.

A tot açò dir que, el dimarts 3 d’octubre, vaig començar amb la ràdio, i de nou el destí volgué que ma mare ingresara de nou a l’hospital eixe mateix dia. Una acumulació de líquid en les cames molt dolorosa que li impedia caminar, van obligar a la seua metja especialista programar un ingrés per ventanilla. Després de dos dies ingresada el líquid de les cames se li va reduir notablement i li va donar l’alta hospitalària. Esta a casa i la veig deprimida i desanimada. Jo no puc fer més del que faig, l’administració diaria de ràdio també em deixa debilitada i necessite que m’animen i en mimen, ja que aparente estar be davant de tots, però necesite ànims, que ma mare no estiga tan deprimida i queferosa i pose un poquet de la seua part.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s