UN DIA DE NEU

La neu ha arribat a les muntanyes de Sella i hui, apurant els darrers dies de vancances, hem decidit anar al seu encontre.

Feia temps que no hi pujàvem cap a Tudons a vore la neu, pot ser l’última vegada fou en 2009 amb els meus fills. De menuts, sempre que nevava ens arrimàvem cap a Seguró a trepitjar-la, tirar-nos-la en forma de boles i agafar-ne un poc per a posar-la damunt del capó del cotxe i baixar-la a casa; Els fèiem creure que la volíem per a menjar-nos-la fregida.

Avuí, la idea era anar a caminar un rato, però hem pensat que com que era pronte, no hi hauria molt de tràfic per la muntanya; així doncs he agafat el cotxe i he conduït cap amunt a vore la neu.

La carretera estava molt tranquila i segura, diria que hi anavem a soles. A l’altura del Pont del Pas ja podíem vore la neu per les muntanyes de Tagarina. Hem continuat cap amunt, hem passat Porxí, l’ encreuament de Seguró i ens hem dirigit cap a Tudons. La neu la veiem cada vegada mes a prop fins arribar a un punt on la neu anava ja amuntonant-se per les voreres. La carretera continuava tranquila però ara ja gens segura. Amb unes cuscanelles a la panxa, d’il.lusió per tornar a tocar la neu, però també de por per si ens quedàvem atrapats en ella, he anat aminorant la velocitat. L’altura a la que estàvem, més de 900m per damunt del mar, les curves cada vegada mes tancades i empindades, i la sobtada aparició de gel en la carretera ha fet que parara el cotxe i posara fi a la cursa abans d’alcançar el Port de Tudons.

Hem donat la volta i de tornada hem aparcat el cotxe en un lloc segur. Abans de tornar-nos-en, volíem pasetjar un rato per la muntanya, tota coberta de neu i fer algunes fotos per a immortalitzar el moment.

Que goig i quina felicitat més gran, i amb qué poc em conforme. Amb Poc o amb Molt? Ho tenim tot a la vora de casa! El mar, la platja / les muntanyes, el pinar!!!

T’ha passat alguna vegada que estàs buscant un llàpis i el tens en la mà? Doncs algo similar passa amb la felicitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s