promoció especial

Esteu pensant obrar o fer reformes a casa i no sabeu on colocar el material de construcció?¿?¿?¿

CAP PROBLEMA, ací teniu la solució.

Al Carrer de Fora, concretament en front del Cantonet de Reis, junt al jardí, s’ha habilitat un almacen per a material de construcció.

Independentment d’on tingues la casa per reformar, ja siga al carrer València, al Carrer Raval, al Carrer de l’Oms, on siga!, NO ET PREOCUPES!!!! deixa tot el que vulgues, durant el temps que calga, (1 mes, dos mesos… )no hi ha data de caducitat, i amb tota la tranquilitat, perqué els veins i, sobretot les veïnes del Carrer de Fora, tindran cura d’ells i a més a més, amb l’absoluta seguretat de que ningú te les furtarà.

PROMOCIONANT EL POBLE

Unes fotos de l’almacen…

 

7 pensaments sobre “promoció especial”

 1. ..i pense jo!!!! almacen???? això que es???? una nova normativa a Sella??? Bé açí a Alacant al igual que en molts municipis als que treballa la meua empresa, es paga taxes d´ocupació de via pública, i eixe espai està delimitat i senyalat amb un paper amb els díes d´ocupació, ja siga de vehícles ó de material…sinò infraccción=sanción…però sempre hi ha excepcions…a seguir promocionant…segon el que se promocione clar…

 2. La veritat és que tots hem patit alguna vegada una obra: nostra o de veins.

  Però de vegades veus coses que et deixen un poc sorprés i que fan preguntar-te moltes coses.

  Fa temps feies un post del carrer de d’alt i crec que preguntaves si a la plaça passarien les coses que passen i et deixen passar a alguns carrers.

  Crec que amb aquest magatzem espontani passa el mateix.

  I no és culpa de qui obra ni de l’obrer sino de que no es fan complir les normes de cap tipus.
  Adéu.

 3. Un magatzem espontani seria aquell que permaneix un breu espai de temps, (hores per exemple) el que tarda en arribar el camió, descarregar i endur-se el material a l’obra.

  Un magatzem, encara que espontani, mai es pot ubicar en un carrer, ha de tindre una ubicació determinada i fora del nucli urbà.

  Però quan el material acumulat duu més de dos mesos i quan, al material de les obres veïnes van sumant-se-li els de obres de la part superior del poble…, això ja no sé com denominar-ho.

  A qui toca reglamentar tot açò mitjançant ordenança municipal¿?¿ Doncs és evident, no¿?¿

  El material ha estat tot l’estiu ahí, dificultant el tràfic, impedint regar el jardí, complicant als conductors donar la volta al cantonet de Reis, (amb el resultat de diversos colps als cotxes estacionats), i el més important, molestant als veins, no només pel material en sí, sino per la perillositat de quan arriba el camió del material a descarregar no se t’enduga mig balcó, o es pegue un biga damunt del cotxe, com ha estat a punt de passar avui.

  No només hi ha que tindre la carretera neta per a quan passa “la vuelta ciclista”, i la veguen ben bonica per la TV; el nucli urbà, i els veins que residim en ell, ens mereixem el mateix tractament al llarg de tot l’any.

  Recorde els post als que et referies:

  Xabolisme en Sella!!!
  Que vergonya!!!

 4. Si els han donat permís per a deixar el material allí (que tot podria ser), pense que caldria demanar que el deixaren d’una manera que estorbara poc. Quant a de qui és la culpa, el ” com no hi ha res que ho impedisca, jo pose tot açò de la manera més còmoda per a mi” no val. Cal tenir una mica de cura, sino tornem als temps del bueno, el feo y el malo…
  L’assumpte de les normes si que és una cosa ben curiosa; a la plaça s’apliquen més sovint que a la resta de llocs. Desinterés? deixadessa?… this is the question.

 5. Doncs la taxa eixa es una bona idea… no diuen que ho hi ha dines… existirà en Sella???

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s