on està l’aigüera?

Aigüera: Rec o rasa menuda per on s’escorre l’aigua que va cap a una bassa. (Enciclopèdia catalana, SAU)

Més d’una setmana plovent quasi a diari, i el fang envaïx l’entrada del carrer Bolillo.

Els esvarons i els emboços en les clavegueres són contínuos, la grava i el fang també.

Les rejoles, els blocs i algún tubo de plàstic envaïxen l’aigüera. Però… on està l’aigüera?

(Per cert, done les gràcies a qui corresponga, per haver retirat els materials d’obra de tot el carrer València. Espere també qué, a qui corresponga, mantinga neta l’aigüera per a evitar mals majors, que a punt han estat d’ocórrer està setmana passada, si no hagués segut per l’actuació inmediata d’alguns veïns que veien com l’aigua anava directament a les seves cases com a conseqüència de la brutícia i l’obstrucció de les clavegueres)

 

10 pensaments sobre “on està l’aigüera?”

 1. Reina, este blog se ha convertido en un blog denuncia, jajaja, y yo que me alegro… aunque tus otros posts me encantan…y veo que te hacen caso ¡¡¡

 2. República: blog denúncia?.. jejjeje no sé, el que està clar és que si visquera en la plaça o en el Secanet, probablement no publicaria este tipus de post’s, però com visc al Bolillo, i ocòrren estes coses, i a més a més per este carrer no passa pràcticament ningú, doncs el publique per a que tots el que visiten pel meu blog ho vegen.

  Iriiiiiissss!!!!! 🙂 com va per València¿?¿?¿, doncs si guapa, després ve la pudor, i ala! a tancar finestres s’ha dit.

  I res, mentres hagen imatges d’este tipus, si em pareix les seguiré publicant, per qué el Bolillo també existeix, i els seus veïns, encara que poquets, ens mereixem el mateix tractament que els de la resta del poble.

 3. Ja ho vaig vore fa uns mesos i em va semblar tercermundista. Enhorabona per fer aquest tipus de denúncia, i compte, que estos dies seguirà plovent!

 4. Hola Agostí,

  Ara mateixa, a ratos i des d’este mig dia, ahí va plovent. Des de la setmana passada no hi ha dia que no ploga, cert és que no està fent-ho molt a fort, sino el fanguero seria “de a xavo”.

  En fi espere que no ploga molt a fort i no ens caiga el “trosset” damunt (el trosset és el nom dels anctics bancals que ocupaven la part que ara ocupa l’obra incabada de la urbanització).

  El factor sort és el que impera.

 5. Apoye les teues denuncies , serà per qué som veïnes, jo més esporàdica però com tu pense que estem en el Bolillo street i no a altre lloc. No ens queixem sempre els mateixos per que sí, sino amb coneiximent de causa i amb reportatge fotogràfic. Un día farem un forum popular amb power-point amb la quantitat de fotos arreplegades durant tota l´execució de l´obra, per que per més escrits i fotos que hem presentat alguns veins a l´Ajuntament no s´ha canviat res, però tot arriba fins les conseqüències d´un treball poc controlat.

  I si, que ens dure el factor sort!!!! que encara ens queda prou díes de plutja Amparo. Igual entre el vessament d´aigüa i el fanguer ens convertim en un lloc d´aigües termals i banys de fang…;-o….noooooo!!!!

  “Els problemes no s´aparquen els díes de festes duen prou temps aparcats”

 6. Hola Rosa,

  Aigues termals i banys de fang¿?¿?¿, no dones idees, qué són capaços!!!! jajjajajja.

  A vegades pense: i quin mana a mi publicar estes coses¿?¿ però qué vols… són tan evidents que no ho puc remediar, i si amb la seva publicació s’aclareix alguna cosa, doncs algo és algo.

  En fi, ací en el Bolillo continua plovent…

 7. Però mala de deveres. I el pitjor es que no escarmentem.
  L’aigua busca el seu camí i ací, encara que anys i anys d’experiencia per exemple amb la Font de l’Arc i el barranquet, que quan ixen no hi ha qui els pare, semblen haver-se oblidat!
  Que vergonya!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s